ציור חדש !

FreeFeeling

New member
ציור חדש !

שלום לכולם *לא הייתי בעבודה היום בגלל שלא הרגשתי טוב. ניצלתי את הבוקר בשביל לציור. והפעם אוד ציור דיגיטלי. בברכה FreeFeeling

יפיפה!! ../images/Emo45.gif

אתה מאד עגמומי? או שיש לך משהו נגד היילייטס?
לדעתי נקודות אור מאד יוסיפו וחבל.... ובכל זאת מהמם. האם "צבעת" תמונה קיימת? שאתה צילמת?

FreeFeeling

New member
הי פיגמליונית ../images/Emo48.gif

פיגמליונית: "אתה מאד עגמומי?" לא. "או שיש לך משהו נגד היילייטס?" לא הבנתי ,חבל זה בתך מצחיק :) "לדעתי נקודות אור מאד יוסיפו וחבל..." למה חבל ? תמיד אני יכול להוסיף וזה דפקה רעיון טוב ! אני אבדוק את זה כאת ואם אשנה אני יוסיף את זה לכן בינתיים תודה רבה על ההודעה. FreeFeeling

FreeFeeling

New member
אופ והינה השיפור !

הנה השיפור כולל: כמה שיפורים כללית והוספת האור !

זה מצוין- לטעמי יותר וב מהקודם

עדיין לא ענית אם עבדת על תמונה שצילמת בעצמך. היילייטס זה נקודות אור. החיוך היה כדי להגיד שהכל נאמר בחיוך ולא כדי להעליב לפגוע אלא רק כדי לתת את דעתי.

FreeFeeling

New member
לילה טוב To everybody

אני שוב מסתכל על הציור וממש מתרשם מימנו (מוזר שאני כותב לעצמי)
מחר חזרה לשגרה אני קבר מרגיש טוב (אתם חלק מזה) שיהיה לכולם לילה ניפלה.

עכשיו אני קולטת!!!!! ../images/Emo62.gif

נו נפל לי האזימון!!!(במבטא פולני) אתה משתתף ותיק בפורום!! מוכשר שכמוך!!!!יש לך פה עבודות מחשב מרהיבות!!!!! ועכשיו עוד אחל לרקורד....ללקק את האצבעות!

FreeFeeling

New member
תגובה

הרואה מלמעלה : "עדיין איזור הרגליים כהה מדי"ו דפקה לי זה ניראה די טוב. בכול זאת צריך shadow. פיגמליונית : "היילייטס זה נקודות אור. החיוך היה כדי להגיד שהכל נאמר בחיוך ולא כדי להעליב לפגוע אלא רק כדי לתת את דעתי." אין שום בעיה ותודה על המילה החדשה שלמדתי. אני סבבה ואני יודע שיש רצון טוב. תודה על התגובה שלך. "עדיין לא ענית אם עבדת על תמונה שצילמת בעצמך." הנה התשובה. אכן כן בציור זה השתמשתי בצילום שצילמתי והוא שימש אותי בשביל ההתחלה ובשביל הקומפוזיציה הבסיסית. אפרת@הבית : אין לי מה לומר חוץ מי שאת צודקת ואני באמת פה מהגילגול הקודם
והמון תודות מקרב לב ששש מבלי שהבעל הראה חיבוק ו
ואוד הרבה אהבה FreeFeeling

למעלה