ציור חדש.

nirc2

New member
כמה הערות

א. הקוים החיצוניים עבים מדיי ואילו הקוים של האף למשל דקים מדיי... עדיף שתגיע לעובי קו אחיד (שיהיה קצת יותר מהעובי של האף. קצת!!) ב. יש לי בעייה אם ההצללה שלך... היא לא נראית לי טבעית... ואתה יכול גם לנסות להוסיף גם אור.. לא רק צל. במקומות שאתה רוצה שיראו גבוהים יותר (למשל באף, מצח, לחיים) אתה יכול להוסיף צבע כחול בהיר יותר, זה יכול להוסיף לו מראה יותר "תלת מימדי"

Sp00nk

New member
חמוד =)

הציור עצמו נחמד דווקא, אבל לא כ-standalone. לדעתי יש פוטנציאל ממש גבוה לעשות אנימציה, במיוחד כי הציור מהיר ואפשר לשנות בקלילות להבעה או הפוזה החדשה. אני מצפה לראות את האנימציות שתעשה, אני בטוח שהן ייצאו בסט =)

PANDORA9

New member
לקחתי לצומת ליבי את הערות וההמלצות

תודה....אני באמת חושב שאתם צודקים. אבל גם רציתי לומר שבציורים הללו איניני מנסה ליצור דמות ריאלסטית אם הרבה אור וצל וסימטריה מושלמת....הציורים נעשים בצורה מהירה מבלי מחשבה רבה מדיי... אבל בכל אופן תודה על הביקורות.

Sp00nk

New member
בדיוק!~

דווקא המהירות של האיור זו סיבה להפוך את זה לאנימציה. תנסה אחת בפלאש. יהיה מגניב.

PANDORA9

New member
האמת שמעתי רבות על ..

התוכנה או הסגנון אנימציה הזה שנקרא פלאש אבל אני לא יודע מהיכן להוריד את התוכנה תוכל לעזור לי אוליי....לומר לי את שם התוכנה באנגלית ואם ישנם מספר גרסאות ואיזו מהן עדיפה... תודה.

Sp00nk

New member
Macromedia Flash

www.flash.com נראה לי שאפשר להוריד גרסת הדגמה. ------------------------------------------------------ אחרי זה ניתן לקפוץ לביקור ב- www.cracks.am. זהירות מהפופ-אפים של הפורנו. ===================== אני לא מצדד בפירטיות והאתר הנ"ל צויין אך ורק למטרות לימודיות וכאלו. -פה הולכות עוד אזהרות שפוטרות אותי מאחריות- ---------------------------------------------------------- תהנה, ותעדכן אותי לגביי הסרטונים שלך. נראה לי הם יצאו בסט. -דן.

למעלה