ציור חדש פה (הסבר בבלוג)
מ מתלהב New member 10/5/04 #7 זאת מין חבורה כזאת, של בלוגים מאוירים? את חותמת כ"זלדה"? פספסתי משהו? (את הכתבה על זה ש-20 שנה אחרי מותה אף אחד לא זוכר את זלדה דווקא קראתי..)
זאת מין חבורה כזאת, של בלוגים מאוירים? את חותמת כ"זלדה"? פספסתי משהו? (את הכתבה על זה ש-20 שנה אחרי מותה אף אחד לא זוכר את זלדה דווקא קראתי..)
ב בילי דה קיד New member 10/5/04 #8 רגע, אני עדיין בשוק מהחשיפה בטאגליינס... - זה יציאה מהאנונימיות ביג טיים.. בעעע בכל מקרה, יש כל מיני זלדות למיניהן שמסתובבות כאן, והייתה גם דמות מפורסמת כזאת. אני זלדה מבלוג אחר.
רגע, אני עדיין בשוק מהחשיפה בטאגליינס... - זה יציאה מהאנונימיות ביג טיים.. בעעע בכל מקרה, יש כל מיני זלדות למיניהן שמסתובבות כאן, והייתה גם דמות מפורסמת כזאת. אני זלדה מבלוג אחר.
ל לירן רביב New member 9/5/04 #4 נכנס לטאג-ליינס! בהחלט עבודה יפה מאוד, ולו בגלל הסיפור שמאחורי התמונה.
I In Limbo New member 9/5/04 #5 איזה ח'אמוודד איזה ציור חמוד אהבתי מאוד הצבעוניות שלך היא תמיד צבעוניות על הצד ה'בהיר' של המילה. את מבינה למה אני מתכוונת?
איזה ח'אמוודד איזה ציור חמוד אהבתי מאוד הצבעוניות שלך היא תמיד צבעוניות על הצד ה'בהיר' של המילה. את מבינה למה אני מתכוונת?
° °°°PeteR°°° New member 19/5/04 #11 וואו מדהים כרגיל לדעתי יש בעיה בזווית של הכסאות שליד הדלפק חוץ מזה מושלם כרגיל