ציור חדש

preacher

New member
ציור חדש

בעצם כבר הראיתי גרסה מוקדמת שלו כאן. ציור וצביעה בפוטושופ וטאבלט. מוקדש ל-SCUMBUNNY ולחברת בליזארד שגרמו לי להזיז את התחת.

stam1111

New member
תגובה

ציור ממש מדהים!!! את רוב הציור ציירת ביד? את יכולה לתת לי עצה איך לצייר אף ופה בפוטושופ?

היי -

ספר לו שחלק מהציור ציירת בכף רגלך השמאלית.. סתאאאאאאאאאאם

וואו סחטיין עליכום

עבודה מרשימה מאוד. אהבתי את ההצללות ואת השיער והטקסטורה של השפתיים, שהם אגב קצת עקומות ביחס לפנים - כלומר יש משהו שם שלא מסתדר לי בפרופורציה, והריסים גם טובים. כאילו ממש רואים שהבחורה עשתה גבות ומרחה אודם בדרך לבליינד דייט...

GodOfWar

New member
תגובה

אם אתה לא מתנגד, אז אני שם פה overpaint מהיר שעשיתי, כי אני חושב שככה יבינו את ההערות שלי בקלות יותר. הבעיה העיקרית הייתה האנטומיה/פרופורציות. העיניים, האף והפה - כל אחד היה במישור משלו, והדבר בא לידי ביטוי בעיקר בצד ימין (של האישה; שמאל שלנו). ניסיתי לסדר ולמתן גם את הצבעים קצת. הם היו די בוהקים מדי לטעמי ומקור האור לא היה אחיד. אם השתמשת בכלי dodge/burn, אני מציע שתנטוש אותם, לפחות בשלב זה. בכל מקרה, עבודה יפה. אני מקווה שעזרתי קצת. -GoW-

preacher

New member
כן...

הבסיס של הציור רקוב... סקיצה שעשיתי בכמה דקות על המחשב. בפעם הבאה אני אסרוק ציור על דף - אני עדיין לא מסתדר עם פרופורציות בציור עם טאבלט. עם דודג'-ברן לא השתמשתי בחיים שלי.

למעלה