ציור חדש

תמרוטמן

New member
ציור חדש

שאני די גאה שהצלחתי לצייר. כי בדר"כ אני נוטה להשען לי בשמחה על יד שמאל, אבל היא קצת נדפקה לי היום (נתקעה בכוח מאוד גדול במסגרת אלימה). הפלאש של המצלמה הדיגיטלית האהובה קצת הבהיר יותר מדי את התמונה, ניסיתי לשפר בחוסר הצלחה. אז בעקרון, הצבעים יותר כהים. (וזה צוייר בשאריות של צבעי אקריליק על בד. ומכאן אני באה בשאלה - יש אפשרות איפושו, לקנות צבעים באיכות כלשהי, אבל במחיר כזה, שגם בת 17 שכמותי שחיה על חשבון ההורים כפרזיטית טובה, תוכל לקנות? יש חנות בחולון שיש לה מוצרים די זולים. אבל מסתבר שגם באיכות. גרציה) תמר.

BlueCat

New member
אולי קרביץ?

ראיתי שם קופסאות אקריליק ב9 ש"ח לקופסה. לא יודע אבל מה האיכול ואם גם בחולון זה אותו מחיר. צבעי אקריליק ביסודם הם יקרים מאוד. אין מה לעשות עם זה. אולי בחנויות שונות אפשר להשיג במחירים וזלים. אני פשוט לא יודע מה יש באיזור מגורים שלך...

shookiti

New member
תעשי מאמץ ויש לי חנות שאני קונה שם

את כלללללל מה שאני צריכה לאומנות ממש הכל. ואם יש לך שאלות /דברים תשאלי אותם הם אנשים נחמדים מאד. קוראים לחנות "קנווס" רח´ אילת 8 ת"א אחלה חנות אני מוצאת שם את כל מה שאני צריכה. המחירים סבירים.

תמרוטמן

New member
תודה רבה! :)

מה השעות פתיחה של החנות (או במילים אחרות - מהחנויות שפתוחות בין שתיים לארבע, או מהחנויות שאוהבים לישון בהן? :) )

SC

New member
לפי דעתי פתוח שם בצהריים

תרימי לשם טלפון כדי לברר את הנושא וכדי לבדוק האם באמת יש שם את מה שאת צריכה.

יש בחולון חנות

בסוקולוב "מרכז החומר" וניכנסתי לקרביץ (כמו שמישהו/י אמר/ה כאן) ויש להם גם הרבה סוגים של צבעים (אקריליק/שמן/וכ´ו...) אגב למיקרה שמישהו יכנס להודעה : באיזה סוג של צבע הכי כדאי לצובע ציור שצוייר על הקיר ?

תמרוטמן

New member
המממ...

"מרכז החומר"? בסוקולוב? אני יודעת שיש את "רדיוס" בשנקר (לכיוון מקווה), שמשום מה שמה השגור בפי האדם שהכיר לי אותה הוא מרכז החומר
, ושמה קניתי את הצבעים של הבזול שלי, שאני לא כ"כ מתלהבת מהם (לפחות לא מהאקרילים), הם באים יותר מדי נוזליים וגם הגוונים שמציעים שם לא הכי מוצאים חן בעיני (חוץ מזה אחלה חנות... :) ). וקרביץ משדרת לי יותר מדי "אנחנו גונבים כסף" ואני מעדיפה שיגנבו ממני כסף כשיהיה לי (קניתי שם עכשיו צבע אדום וכחול לזכוכית, 12 שקלים לצבע, יותר מדי. ורוב הדברים שם במחירים האלה....). מילא. אני עוד אמצא חנות של בזול עם מוצרים של ביוקר. חייבת להיות כזאת. :) תודה רבה! תמר.

shookiti

New member
כמו שאמרתי

לכי ל"קוונס" אחלה חנות. אני תמיד באה לשם ביום שישי . הם סוגרים ב7 בערב את החנות כל יום יום שישי הם סוגרים בשתיים וחצי. אחלה חנות-שוב פעם. תראי האקריל שמגיע בשפורפרות הוא הכי טוב. אבל הוא דליל יותר ולוקח לו יותר זמן להתייבש. האקריל שבא בקופסאות הוא פחות דליל יותר מוצק ומתייבש מהר יותר. כייף לעבוד איתו. תנסי לצייר איתו פעם באצבעות=) אבל יש לזה גם חיסרון. אם את לוקחת אקריל בקופסא ואת משאירה את הקופסא פתוחה הרבה זמן הצבע יתייבש טיפה-לכן כדאי לקחת קרטון ביצוע לחתוך ממנו חתיכה ולזרוק מלא צבעים על הקרטון ויאללה ללכת לעבוד. חחח זה מה שאני למדתי בכל אופן.

SC

New member
אני לא ממליץ לזרוק צבעים על

קרטון ביצוע או על כל משטח סופג אחר בגלל שהמשטחים הללו סופחים אליהם את נוזלי החומר ומאיצים התייבשותו. אבל בהחלט מומלץ, להוציא צבע ולסגור את הטיובה/קופסא.

Zoey Z

New member
הכי טוב זה לעטוף קרטון ביצוע

או כל קרטון אחר בנייר אלומיניום כזה של אוכל/אפייה ואז על זה לשים את הצבעים לא סופג שומדבר, נוח לערבוב ואחרי שמסיימים- קורעים את הנייר אלומינים, משליכים לפח ואפשר לשים נייר אלומיניום חדש בכל פעם, והקרטון נשאר נקי.

suffer

New member
אמממממ

אני קניתי בחנות שקוראים לה "כיף פלוס" והיא ברמת השרון יש להם את החבילות הגדולות של האקריליק בחצי מחיר מארטא נראה לי 15 ש"ח..

suffer

New member
אני עצובה...../images/Emo10.gif

אין לי איך להראות עבודות שלי..ודווקא יש לי שתיים חדשות שאני נורא גאה בהם...

תקפה אותך מסגרת? תחזירי לה!

היי חמודה - נסי לדלל את הצבעים שהתייבשו עם מעט טרפנטין, אולי עוד נשארה בהם לחות קלה... לגבי צבעים באיכות - נסי את ארטא בתל אביב או את אחת החנויות הסיטונאיות לציוד לגני ילדים בסביבת ביתך.

eranoz

New member
אירונימוס בוש

ליד שוק הכרמל מאחורי הרחוב הרוחבי של חנויות הבשר המגעילות בכרם התימנים יש חנות בשם "אירונימוס בוש" הוא פתוח בשעות מוזרות משהו כמו בין 10 ל-13 והמוכר שנדמה שהוא עושה הכל בשביל שלא ידעו שהוא קיים מכין שם צבעי אקריליק בעצמו ומוכר אותם די בזול שווה לך לנסות. לא תתפסי את המקום כשהוא פתוח לפחות תיראי את כרם התימנים שזה מקום מאוד אווירתי בלב תל-אביב הסוענת

למעלה