ציור חדש שלי

Yoav1800

New member
נראה כאילו עשית טרייס ביטמפ

אין פה משהו אומנותי, מצטער.

e m i l y

New member
הי צב,

בשלב הזה, אני נאלצת להסכים עם יואב, אין פה המצאה אמנותית מעניינת ומרגשת, מצד שני אני בהחלט רואה דרך העבודות שהצגת, אפשרות לפיתוח שפה אישית, שים לב לכובע של הדמות הראשונה לעומת שאר הציור, הוא עשוי הרבה יותר מעניין ונראה הרבה יותר מגובש, השילוב של האלמנטים הגרפיים (הטקסט) יחד עם הקו יוצרים משהו חדש או לפחות מרחיקים אותך מהתמונה המקורית. מקומות בהם ניסית לצייר את התמונה במדוייק, נראים פחות חשובים וללא אמירה, כאילו הם אנונימים, נסה לעבוד יותר עם הקו ועם חללים לבנים ואל תפחד להשאיר לבן.

אמממ

טוב אז דבר ראשון לא זה לא טרייס אלא עבודה שלי לבד... ת'אמת שלעבודה הזו במקור כן הוספתי טקסט אבל פשוט לא אהבתי את איך שזה יצא... לא ממש הבנתי את העניין של לעבוד עם הקווים ולהשאיר לבן אני ישמח מאוד לשמוע על זה עוד!

Yoav1800

New member
לא חשבתי שזה טרייס

ברור לי שאתה ציירת, ועל זה - כל הכבוד! אבל חסר החלק האומנותי, כרגע זה נראה כמו צילום שעבר פילטר.

preacher

New member
זה אולי לא אוטו-טרייס

אבל גם מעבר ידני על תמונה בלי שום שאר-רוח אומנותי נקרא "טרייסינג".

אפשר להתווכח על זה שנים

ויש כאלו שעושים את זה. "מהי אומנות?" זה בערך כמו לשאול "מיהו יהודי?". יש מי שיגיד שכל דבר שעושה אדם הנחשב לאומן ומגדיר אותו כאומנות, זו אומנות. ויש אנשים שטוענים שמאחורי אומנות צריך להיות יותר מסתם נסיון להפיג שעמום רגעי.

למעלה