ציור חדש.. יש לינק

שאלה בנוגע לציור

קודם כל, הוא נראה נהדר
השאלה שלי היא בקשר לעובי הקווים- הקו החיצוני של הדמות עבה מעט מכמה מהקווים הפנימיים שבתוכה. איך אתה שולט על העובי? אני למשל מציירת בעיקר בעיפרון של הפלאש (בעזרת עכבר בלבד), ושם אי אפשר לשחק עם זה.

nirc2

New member
נחמד

אהבתי את הנעליים... זה אמור להיות ברק או שהם פשוט בצבע שחור לבן? ובקשר לעובי של הקו, או שתשתמש בעט אלקטרונית (ממליץ בחום) או שפשוט תכנס להגדרות של הקו, אתה יכול גם לשחק עם העובי שלו וגם לשנות את הצורה של הקו (מקוקו, שבור, וכו')

איך נכנסים להגדרות?

(אגב, אני בת
) וואקום זו לא אופציה בשבילי כרגע, לצערי. אודה לך אם תסביר לי איך לשנות את ההגדרות של העיפרון, כי כרגע האופציות היחידות שיש לי איתו הן סוג הקו (קווים ישרים, smooth וכו').

nirc2

New member
בקלילות

window->panel->stroke את תראי שם מספר, תלחצי עליו ותוכלו לשנות את הגודל שלו... או שתכנסי לSOLID (דאלה האטריק) ותשני את הצורה של הקו כשhairline זה הקו הדק ביותר שיש בפלאש. ויש לוחות ואקום קטנים שעולים בסביבות ה250 שקל, שווה כל גרוש. (בצבא היה לי אחד בגודל A3 ... הגעגועים...)

לא, אין אצלי אופציה כזאת ../images/Emo4.gif

זה אמור להופיע בפלאש MX 2004? יש אולי דרך אחרת? ואם אתה אומר שאפשר לצייר נורמלי על הלוחות הקטנים אני בהחלט אנסה.

magman

New member
או שפשוט...

תעברי בעט על הדמות רגיל, ואז עם עט עבה יותר תעברי מסביב ואז תסרקי..

Sp00nk

New member
וואו!

מדליק. אהבתי. פלאש + ואקום? ו-2 שאלות לסיום: כמה זמן לקח? וכל פירוט על טכניקות או טיפים שאתה יכול לתת, אני אעריך. =)

magman

New member
ידיים+ עט + פוטושופ

שיטה של צביעה בצבעים שטוחים-> סימון עם לאסו-> dodge זהו בערך..

מיכאל ג

New member
הצביעה יפה, הקווים מעולים, אבל:

בחרת לשלב שני דברים שלדעתי לא כל כך עובדים טוב ביחד, ראש ראליסטי על גוף לא ראליסטי. אנשים יכולים לקבל ציור לא ראליסטי בתור יצוג של אדם כל עוד כל חלקי הציור מוקצנים באותה מידה: נאמר, אם הראש היה גדול יחסית לגוף ו/או תווי הפנים יותר קיצוניים. מה שקרה בציור הזה הוא שבגלל שהראש ראליסטי, קשה קצת (לי לפחות) לקבל את הגוף כלא ראליסטי, ומה שנוצר הוא רושם של גמד, אדם בעל גוף לא מפותח.

nirc2

New member
ריאליסטי?

שום דבר בציור הזה הוא לא ריאליסטי... ואני אומר את זה לטובה, זו קריקטורה נפלאה.

j i m m y

New member
הנה התגובה שהשארתי בפורום קומיקס

" גם "כשאין פרופורציות", עדין, יש פרופורציות, וגודל מסויים של חלק מסויים בא על חשבון חלק מסויים אחר. דמות צריכה להיות בפרופורציה לפי הגודל של הראש (זה סוג של אמת-מידה) והיא יכולה להיות בגודל של 4 ראשים ומעלה (עד 8.5-9 ראשים שזה כבר סוג של מפלצת) והפרופורציות ה'אנושיות' הן 6.5-7 ראשים בערך. "

magman

New member
גם השארתי לך תגובה על הביקורת שלך

תסתכל בפורום קומיקס

למעלה