ציור חדש ישן...

elior123

New member
ציור חדש ישן...

הנה ציור (סקיצה בצבעי גואש) שכבר שמתי פה בעבר, הרעיון מבוסס על הקומיקס של באטמן, על הנבל לייתר דיוק - 'דו-פייס' שמו. מה שחשבתי לעשות בזבמנו היה את הנבל בדמות אישה. ידידה שלי שנורא אהבה את התוצאה רצתה את הציור, לצערי לא יכולתי לתת לה אותו אז הבטחתי לעשות גרסה חדשה... אמנם לקח לי קרוב לשנה לשפר יכולות, ואני עדין מוצא איפה לשפר (כמו תמיד), אבל בסה"כ אני מרוצה. התוצאה לפניכם. צוייר בצבעי שמן על דף בד.

vodka6

New member
הישן אחלה

אהבתי מאוד את הישן הוא מראה על סגנון משלך , מלא הבעה, יצירתיות, אווירה והומור, החדש מבוצע יפה אנטומית וריאליסטית אך מעט סטטי מדי לעניות דעתי, וחסר את ההומור, הקלילות ומצב הרוח של הראשון, אולי נראה מעט מאומץ מדי לעומת הראשון מצד אחד, ומצד שני {וזו רק דעתי} הדרמה לא מספיק "דרמטית". אבל בגדול אהבתי מאוד

chatenoire

New member
אני דוקא אוהבת את החדש

העובדה שהוא מקצועי כל כך ונראה כמו פורטרט קלאסי לכל דבר רק מחזקת את התחושה שהצד האפל הוא חלק בלתי נפרד מהאישה הזו. והביצוע באמת נהדר.

elior123

New member
תודה על התגובות

ואני יודע שהציור שונה מהישן לחדש, בייחוד הקטע עם הבעת הרוע, וגם ידעתי את זה בתהליך עצמו כבר אבל הייתי מספיק מרוצה כדי להמשיך עם זה בכל זאת. =)

ailag

New member
שניהם מעולים, אהבתי את הישן יותר

בהבעה הוא פחות מאופק, וכך יוצא שהוא יותר מרושע. בזכות הצבעים הוא יוצא יותר מעניין מאשר אפל, וככה הוא לא רק באותה קטגוריה עם טיפוסים אפלים אחרים אלא אפלים ופסיכים :) הצבעים של החצי הימני (ימין של הצופה) טובים יותר בחדש, כי שם היא יותר אנושית - מה שמוסיף לניגוד. אבל החצי השמאלי שם מפחית מהניגוד אז זה מתאזן. בכלמקרה, שניהם טובים, וזה יפה כמה שאתה מצליח לצייר ריאליסטי.

למעלה