ציור חדש חם מהתנור

SC

New member
וואוו, ננה איזה ציור יפהפה.

ממש יפה. אהבתי את הבעת הפנים של הדמות.

ננהננה

New member
../images/Emo13.gif שמחה

תודה שולי

ננהננה

New member
וצילום של העץ גויאבה שבחצר

מהיום בבוקר (מעובד בפוטושופ) שיהיה לכם יום טוב!
ננה

SC

New member
אני מאוד לא אוהב גויאבה אבל את

הגויאבה הזו מאוד אהבתי. יש מעט מאוד צילומים שעושים לי את זה אבל הצילום הזה הצליח. הוא כ"כ יפה. אני רואה שם נשים ערומות עם החזה והפיטמה ואפילו בגוונים המתאימים. בכלל אני רואה שם אנשים ועוד כל מיני דברים. מעניין מאוד לשבת מול דבר כזה ולצייר את מה שמרגישים ממנו. יפה, ננה ה -
החדשה
.

fairy_mi

New member
ננה- יצירות מקסימות

תביאי לנו עוד בהחלט מעורר השראה

ננהננה

New member
תודה פיה ../images/Emo20.gif

אני שמחה שזה מעורר השראה כי גם אני מקבלת השראה מהיצירות שאני רואה כאן, ואני אביא עוד כשיהיו עוד
ננה

ננהננה

New member
כן, בטבע יש יופי מדהים ../images/Emo142.gif

והאבסטרקטים שאפשר למצוא בכל פינה כמעט הם פשוט מושלמים (בעיני). והמגוון אינסופי. אתה מכיר את המשחק להגיד כמו מה העננים נראים? אז כן באמת כיף לשבת ולצייר את מה שרואים בפנים. אני לא יודעת הרבה על אמנים ולא מכירה הרבה יצירות שנעשו בעבר אבל אני זוכרת שלרודן יש פסלים של מין דמות שכאילו יוצאת מהאבן הגולמית, וזה נראה לי תמיד כאילו בעצם היצירה שלו ישבה מוכנה בתוך האבן (כי הוא הרי חצב מתוכה ועבד בשיטת ההחסרה) והוא פשוט הוריד את המסביב והשאיר את הדמות שבאבן. ואני אוהבת לחשוב על זה ככה כי אז בכל דבר מסתתרים דברים יפים כל כך. תודה ואני שמחה שזה נוגע ננה

הגויאבה מדהימה!!!!!

איזה מרקם ויופי של צילום שתופס את זה כל כך טוב! והצבעים- פשוט תאווה. אהבתי גם את הציור מאד אהבתי את השימוש בצבעים... והצורה שבה שיטחת את הידים ואת השיער עושה את זה לעוד יותר מיוחד..

ננהננה

New member
../images/Emo13.gif

כן, הגזע של הגויאבה דומה לגזע של קטלב אבל יותר גבשושי ונראה כמו עור חלק. זה עץ זקן שיש בגינה. ובקשר לצילום אז המסגור מאוד חשוב לי, הקומפוזיציה. בעיני זה חלק ממש חשוב כי הוא בעיקר יוצר את השווי-משקל-מתח. וצבעים... זאת האהבה הכי גדולה שלי. אני מרגישה שההשטחה באיזה צורה מדגישה גם את העומק של החלקים האחרים, אבל אולי זאת רק ההרגשה שלי. תודה פימליונית

מקסים מקסים מקסים!

איזה סגנון מעניין יש לך! האם ניסית אולי לעבוד בשטחי צבע חלקים גדולים? נראה לי שזה יתן מראה "פופ ארטי" לעבודות...שווה נסיון לא? תביאי עוד...יופי של דברים! אפרת

ננהננה

New member
המראה של העבודות

את מתכוונת לעשות שטחי צבע חלקים לגמרי? יש לי נטייה חזקה לכיוון הזה, אבל חלקות מוחלטת עושה לי מין הרגשה מאוד תעשייתית ולא אינטימית, יותר מדי לא אינטימית. יש בזה משהו שדומה למשחק והסתכלות לגמרי מבחוץ וזה עושה לי הרגשה לא נעימה עם עצמי. זה כאילו ציני לגמרי. אוף קשה לי להסביר. תודה אפרת
ננה

למעלה