ציור חדש בצבע הסתבכתי עם הפנים למטה אז שיניתי את הפרצוף מהרישום.
D Double A New member 20/5/06 #3 הדבר הראשון שעלה לי לראש זה השיר של שלמה ארצי - אני שומע שוב. "כפות בכתונת משוגעים..." בכל אופן, נחמד מאוד לדעתי.
הדבר הראשון שעלה לי לראש זה השיר של שלמה ארצי - אני שומע שוב. "כפות בכתונת משוגעים..." בכל אופן, נחמד מאוד לדעתי.
מ מיכאל ג New member 22/5/06 #5 הכי טוב שלך עד עכשיו לרוב אני לא אוהב את כמות הטקסטורה שאתה מכניס לציורים שלך אבל כאן זה מתאים בול לאווירה.
הכי טוב שלך עד עכשיו לרוב אני לא אוהב את כמות הטקסטורה שאתה מכניס לציורים שלך אבל כאן זה מתאים בול לאווירה.
א אסף 212 New member 22/5/06 #6 רק שתדע הפנים של הדמות למטה זה אחרי לפחות 5 ניסיונות. תאמין לי זה כבר לא כיף.
מ מיכאל ג New member 22/5/06 #7 שמע, זה השתלם... יצרת אחלה אווירה של סיפור אימה. אתה בטוח שאתה לא מכיר את לאבקראפט?
D demontux New member 25/5/06 #9 אסף מדהים אני ממש אוהב את הסגנון שלך, באמת ציור נהדר ^_^ הייתי שמח לדעת כיצד אתה יוצר את האפקט הסליזי המגניב הזה בציורים שלך, של מרקם כזה כמו של אבן ומלוכלך כזה... באמת ציור נהדר אני מאוד אהבתי =] הדארקיות של הציור רק מוסיפות חן =]
אסף מדהים אני ממש אוהב את הסגנון שלך, באמת ציור נהדר ^_^ הייתי שמח לדעת כיצד אתה יוצר את האפקט הסליזי המגניב הזה בציורים שלך, של מרקם כזה כמו של אבן ומלוכלך כזה... באמת ציור נהדר אני מאוד אהבתי =] הדארקיות של הציור רק מוסיפות חן =]