ציור חדשדש...

ציור חדשדש...

טוף. הרגע סיימתי לי לצייר את "ופיקה" (וג'י בתחפושת פיקאצ'ו), הצביעה די חפיפה אבל לא נורא. תגוביות התקבלו בברכה ^_^

ashkeloni

New member
אני במקומך....הייתי בורח

יש כאלה שהתמונה תעצבן אותם.. אותי היא קצת הצחיקה

או-או!

*בורחת* הי, רגע... *חוזרת* האנשושים שיתעצבנו וודאי יהיו אלה שאוהבים את וג'י, נכון? אבל גמני מטורפת עליו והוא הדמות שאני הכי אוהבת אז... אם ציירתי אותו ככה זה אומר ש... אוקיי במחשבה שניה אוליי באמת כדאי שאברח לא הייתי כאן! *רצה* נ.ב: עוד תגובות? ^_^ ואנשים לא להרוג אותי, אני יצור עדין.

bebi vegeta1

New member
טוב....

*gathering KI* *turn into a SSJ2* *my arms r pointing 2 the sides of my body* *gather more KI in the palms of my hands* *both arms r forward* FINAL FLASH! לכרטיס האישי לחץ כאן R.I.P...

I'm alive! hey hey!

לפיינאל פלאש?! אה! לא! אני לא אשמה שאני אוהבת לכער את וג'י המתוקי! אבל מה, הוא לא פשוש כפיקאצ'ו? מה רע?! לא להתעצבן זה לא בריא.

bebi vegeta1

New member
זה מוזר עשית REGENERATE מהר

חחחח זוזה לא היה רציני חחח להיות רצינית זה בכלל לא בריא חח חוץ מזה אם פיינל פלאש וביג בנג לא עובדים תמיד יש נגני נו וואזה...

אני מאמינה לך שיש את זה

חחח איזה מזל לי שלא שמתי את וג'יטה הנאמקי או את וג'יטה הפאוור פאף השתוי, או את וג'י הקירח, או את הערפד, או זה עם צבעי וורוד אדום... אני חושבת שאני אפסיק כאן אם אני רוצה להשאר בחיים. אני אשאר בחיים, נכון? o_O

miu888

New member
יפההה

יש לך כישרון!!! תמשיכי!! הממממ רעיון לא רע.. אולי גם אני יעשה את זה היכונו לפיקוצ'ו :))

למעלה