ציור בתהליך

moti80

New member
ציור בתהליך

אחרי הרבה זמן של הפיכה לאמבה החלטתי לקחת את עצמי בידיים! וזה מה שיוצא.... 80X60 אקריליק על בד אייר בראש בדג´ר דגם 175 בציור...אורלי בן גרטי :)

FreeFeeling

New member
או!!

יופי של יצירה! אני מאוד אוהב את הגוונים שיצוא לך. ומאוד אוהב את הדרמתיות. פורטרט זה עסק לא פשוט כלל אא? :) עלה והצלח!

moti80

New member
תודה רבה בן...

ו...מתי אתה מתחיל ללמד??? אני הראשון שיבוא ללמוד :)

moonlight B

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gifגדול

באמת אין לי מילים...... עבודה מאוד מאוד מקצועית הצבעים השילוב הכל ממש 10 I LIKE IT

moti80

New member
תודה רבה אור ירח :)

בנוגע למקצוענות..אז... יש הרבה עוד לאן לשאוף והרבה להשתפר (עובד על זה עכשיו ממש). בכל אופן שמח מאוד שאהבת... ודרך אגב, כבר הרבה זמן שרציתי להקדיש לך ציור של ירח....הפרוייקט הבא!

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifתודה לך מוטי../images/Emo42.gif../images/Emo51.gif

מאחל לך הצלחה מוטי לשאיפה למקצוענות זה נכון דרך ארוכה אבל בסוף מגיעים ומקווה שתגיע וגם מאמין . הכובד הוא לי שתקדיש לי ציור אשמח לראות ומהר......:) תודה מראש מוטי

0sveta0

New member
../images/Emo110.gif- זה מה שהיה הכי קרוב

לאמבה... בכל אופן, ממש אהבתי את היצירה, ומי כמוני יודעת עד כמה קשה לצייר פנים, לבחור את הגוון הנכון של העור, והמעברים, ולכן אני מצדיעה לך בזאת על עבודה מושלמת! מעניין איך הציור נראה במציאות...

moti80

New member
תודה רבה סבטה

הגוון האמיתי של העור הוא מעט יותר צהבהב... ובנוגע למעברים - זו אחת מגדולות האייר בראש, שמעפשר לעשות מעברים רכים שכאלו ובמהירות (סה"כ בינתיים יש 5 וחצי שעות עבודה).

../images/Emo47.gifהציור יפה כלכך- הצבעים זורמים

בצורה נפלאה יצירה מוצלחת ופשוט יפה הכי אהבתי את הפה והסנטר

למעלה