ציור בסגנון דיסני?

KopyKat

New member
ציור בסגנון דיסני?

שלום לכולם, אני יודע לצייר על נייר בלי בעיה, אך אני צריך לצייר משהו בסגנון דיסני במחשב, האם זאת משימה כמעט בלתי אפשרית בלי לוח אלקטרוני? האם מישהו מכיר מדריכים שיכולים לעזור? תודה

bell3

New member
תנסה...

לצייר בפלאש. שם הקווים יותר חלקים והמילוי אחיד, כמו הסגנון של דיסני.

פלאש בהחלט יכול לעזור

וכך גם כל תוכנה וקטורית אחרת, אם תלמד לשלוט בה, בגלל האפשרות לעצב את הקווים, לעגל, ליישר וכו' גם לאחר הנחתם. כמובן שהעט יכול להקל באינספור רמות את העבודה, אבל אני מניח שעם עכבר והרבה סבלנות אפשר לתרגל את העיניין. ממליץ, בהזדמנות זו, על הספרים של כריסטופר הארט (Christopher Hart) שמדגים ציור "בסגנון דיסני). אפשר למצוא באמזון או בסטימצקי (ואם הייתה תמונה, גם בעמ' הראשי של הפורום).

KopyKat

New member
תודה על הטיפ...

מה שאני באמת צריך לצייר כרגע זו סצנה של מדרונות שלג עם עצי אשוח - christmas. לאחר מספר נסיונות של ציור עץ קריסמס בפלאש או פוטושופ לא הגעתי לתוצאות כ"כ טובות. בפלאש נראה כי חסרים פרטים, ובפוטושופ הציור לא נראה טבעי
.

ananass

New member
יש הבדל בין הרקעים לבין הדמויות

בסגנון, הדמויות תמיד מאוד מעוגלות , קוים דקים מינימליים אבל הרקע הוא בסגנון נטורליסטי -עם הרבה פרטים

KopyKat

New member
אמנם לא קיבלתי תגובות אבל הנה שיפור

נא לתת הצעות בבקשה, תודה

לא יודע למה בדיוק אתה מתכוון

כשאתה אומר "סגנון דיסני", מה שיש כאן לא דומה לשום דבר שראיתי אצל דיסני. נראה יותר כמו תמונה מכרטיס ברכת "Happy New Year". ההרים עשויים בצורה מאוד פשוטה, ללא שום נסיון ליצור אשליית מרחק או תלת ממדיות. העצים נראים מודבקים לגמרי ולא ממש קשורים לרקע (לאן בדיוק מחוברות הנורות שעליהם?) ושיכפול והדבקה של אותו אלמנט ללא שום שינויי זה לא דבר טוב. אפילו כששיכפלו את הכיבשה ב"נסיך מצרים" דאגו לשנות את הגוון והכיוון. ממליץ לך לעשות מחקר "עיוני" לפני שאת ניגש לעבודה- לחקור את מאפייני הסגנון (צבעים, קווים רקע סטטי לעומת דמויות...) בו אתה רוצה להשתמש (בהנחה שאתה באמת מעוניין עדיין ב"סגנון דיסני") ולנסות לפעול לפי החוקים שאתה רואה שם. ודבר אחרון- כאן זה פורום, לא צ'אט. אנשים לא יושבים מול המחשב ורק מחכים להגיב למישהו, חלקנו אפילו עסוקים מאוד. תשובה יכולה לבוא לפעמים רק לאחר כמה ימים, למרות שהשרשור כבר איבד את תוקפו ואינו קופץ. מה גם, שאין לאנשים בפורום שום מחוייבות לענות על כל שאלה או עבודה שעולה. לפעמים לא יודעים מה להגיב, לפעמים פשוט לא רואים את העבודות. אתה יכול להמשיך בעצמך ולנסות לקבל תגובות על השלב הבא בעבודה. כל טוב ובהצלחה

למעלה