ציור בגיל 3

gudat

New member
ציור בגיל 3

הילד שלי לא אוהב לעשות בגן (או בבית) עבודות יצירה כגון ציור, הדבקה, פלסטלינה. הוא כן אוהב בצק, אבל זה בערך הכל. כשהוא כבר מצייר הציור חלש ודל ביחס לבני גילו. האם זה הזמן לאבחון, או שייתכן שהוא פשוט יותר איטי וזה יבוא? ואם כן- אז היכן מומלץ לבצע את האבחון? תודה.

GUDAT שלום וברוכה הבאה../images/Emo42.gif

הסתכלי בתשובה שעניתי ל"בן 3.5" העקרון דומה, רק שבנך צעיר עוד יותר. בגיל 3 אני מצפה שיתנסה בכל דבר - ישרבט, ינסה לצבוע, ידביק מדבקות, ישחיל חרוזים - לא רוצה תוצר, לא רוצה מדויק ... רק הנאה וחוויה ! אם אחרי שסיפקתי הזדמנויות טובות, אין שום רצון להתנסות, אז אני מתחילה לבדוק מה קורה ? הייתי יוזמת פעילויות "מיוחדות" שיעלו את המוטיבציה שלו ואולי מחכה עד גיל 3.5 ... אבל אם את לא שקטה בכל זאת, גשי לטיפת חלב או הזמיני תור להערכת ריפוי בעיסוק.

gudat

New member
תודה ו...

האם זו שאלה של מינון? רק לוודא שאני מבינה- הוא בדר"כ יעדיף לא לגשת לשולחן הציור בגן, אבל זה לא שהוא לא עושה זאת כלל. כשהוא כן מנסה- הציור דל ביחס לבני גילו. האם בכל זאת להמתין? עד כה בבעיה אחרת (לא פיזית) ההמתנה הוכיחה את עצמה, הוא פשוט היה איטי יותר באותו תחום. החשש שלי הוא שאם נחכה יותר מידיי יהיה קשה יותר לעזור. בכל אופן, עוד לא קראתי את תשובתך הנוספת (ל"בן 3.5"), אז אני מייד אעשה זאת, אולי ענית כבר שם. שוב תודה. המון תודה.

למעלה