ציורי שמן ראשונים

Molchansky

New member
ציורי שמן ראשונים

אני מעלה שני ציורי שמן גמורים ראשונים שלי. הראשון הוא "פורטרט דמות האף" התחשק לי לעשות פורטרט לדמות מרישומי העיפרון שלי שמן על בד גודל: 40x50 ס"מ

Molchansky

New member
וציור שני

עשיתי אותו היום "מסדרון נפשי" זה ציור שמן בשכבה אחת גודל: 40x50 ס"מ מצטער על איכות הצילום של שני הציורים, המצלמה לא משהו.

חושית

New member
אייל, עבודה טובה מאד

הצלחת להעביר בה את הרגשת בצורה מאד ברורה כמו בכל העבודות שלך יש הצצה לתוך הנפש וזה מה שמיוחד בהן! התקדמות טובה מאד בציור של אישה, אולי טיפה לעדן אותה? קצת לבנות לה פרופורציות יותר נכונות? מה דעתך?

Molchansky

New member
תודה../images/Emo13.gif

כן הדמות של האישה עוד רחוקה מלהיות גמורה בנתיים מה שגמור שם זה העמודים והשמיים, ברגע שהם יתייבשו אני אתחיל לעבוד על הדמויות וההתקדמות הטובה את יודעת בזכות מי

Molchansky

New member
וציור שעוד לא גמור

אחד שאני עובד עליו, כבר כמה שכבות אבל יש לי עוד עבודה על הדמות ועל הכמו גמל גם בשמן אם אני זוכר נכון הגודל הוא 60 על 50 או יותר גדול קצת. קוראים לזה "כואב בשמיים"

infatuation

New member
אוקי זו עבודה בהחלט בוטה

ושונה בתוכן שלה משאר היצירות שאני רגילה לראות אצלך. התנוחה שסידרת לגברת מזכירה לידה או ביקור אצל רופא נשים... וה"גמל" דווקא נראה מאוד חביב, ידידותי... לא כ"כ הבנתי למה קראת לזה כואב בשמיים, זה יותר נראה כמו פחד בפנים של האישה. ואז שוב זה לא ברור כי כמו שאמרתי נתת ל"גמל" מראה ידידותי... כמו מסתכל לקבל אישור.

Molchansky

New member
חח כן

יש לי עוד כמה בסגנון, פשוט לא העליתי אותם אף פעם לפורום אפשר להגיד שהציור הזה שייך למעין סדרה שעוסקת בנפש שלי והציור הזה ספציפית עוסק בשני נושאים 1.הוא עוסק במאניה-דיפרסיה, הניגודיות בין ההיי שבשמיים לכאב, הניגודיות בין הגרוטסקיות של הדמות לבין ה"מלאכיות" של גמל האיבר. ככה לפחות אני מרגיש את המאניה-דיפרסיה. 2.הוא עוסק בדילמה ובמאבק האינסופי של הצד הגברי אל מול הצד הנשי (כמובן המאבק שבתוכי), וכמובן כאן הגמל הגברי משוחרר ומרחף לו בנינוחות בעוד הצד הנשי סובל ונמצא בכאבים. הפחד קשור לכאב, הכאב נמצא כל הזמן, הפחד נע בין מה יהיה כשהכאב לא יהיה שם, לבין מה יהיה כשאי אפשר יהיה לסבול יותר את הכאב. חחח מצטער על החפירה הארוכה

coach miriam

New member
אל תתנצל על ה"חפירה"

נתת לנו הצצה למה שמתרחש בתוכך וזה יפה ואמיץ. אני אוהבת את הציור השחור לבן ....הוא מאוד ארוטי ומיסתורי בעיני....יש בו את כל מה שכתבת ושאני לא רואה בציור הגבר והאישה.

Molchansky

New member
תודה

המקור שלו הוא רישום עיפרון שעשיתי כשישבתי במסדרון של מרכז לבריאות הנפש בשנת 2004 יש הבדל גדול בין המקור לזה שעשיתי אתמול אבל זה בעיקר בגלל שאני כבר לא נמצא באותו מקום אבל זה עדיין יפה לראות את ההבדלים של 3 וחצי שנים בנפש ובתוצאות החיצוניות. הנה המקור-->

למעלה