ציורי דניאל וג'ק :)

burhtk1

New member
ציורי דניאל וג'ק :)

מצאתי אתר עם ציורי פאן ארט של ג'ק ודניאל :) אני מציע שתסתכלו ב-2 העמודים הראשונים,, והציורים הם בסגנון מנגה ^^

kinspirit

New member
אני רק אזהיר!

שהאתר הוא אתר סלאש (slash) וכך גם חלק מהציורים שם. מי שלא אוהב דברים כאלו - ראו הוזהרתם. הרחיקו מילדים

burhtk1

New member
מצטער שלא הזהרתי,,

אבל לא הבאתי את האתר בגלל שהוא סלאש,, אלא בגלל שהציורים בסגנון מנגה מאד יפים ^^ ולא כל התמונות שם הם סלאש,, אפשר להגיד ש-40% מהם הם לא,, ושוב סליחה :)

kinspirit

New member
אה, תמימות ../images/Emo13.gif

"סלאש" זה שם הז'אנר שבו אוהבים לצרף דמויות בסדרות ע"פ גבר-גבר, אישה-אישה. השם מגיע מהסימן "/" אשר מהווה את סימן ההיכר של הצירופים. לדוגמה, דניאל/ג'ק.

nzkiwi

New member
הא?

הסלאש הזה, הכוונה לגאים וגאות, או שזה משהו שונה? אם לא, לא הבנתי למה מקפידים על הסגנון הזה...(?)

kinspirit

New member
תגדיר...

גאים וגאות. גם הרבה אנשים (ובעיקר נשים) סטרייטים לחלוטין אוהבים את הז'אנר הזה. אם כוונתך לכך שהזוגות שהם מצוותים הם (לכאורה) גאים וגאות, אז כן. ומה זאת אומרת מקפידים? למה מקפידים להודיע על זה? דבר ראשון בגלל שיש גולשים צעירים במקומות רבים, וזה נחשב לחומר שלא אמור להגיע לעיניהם. דבר שני, ישנם אנשים רבים שהז'אנר הזה פשוט לא מדבר אליהם, והם לא מוכנים להכנס לאתרים האלה, לכן חשוב להם שיזהירו, כדי שהם לא יחשפו לאתרים האלה במקרה.

nzkiwi

New member
לא הבנת אותי/לא הייתי ברור

כן, שאלתי מה המשמעות של הצרופים השציינת בז'אנר הזה... וב"מקפידים" התכוונתי שמקפידים על גבר-גבר / אישה-אישה ולא שמקפידים להזהיר...

kinspirit

New member
הקיצר, עניתי על השאלה?

kinspirit שהלכה כבר לאיבוד בדיון הזה

nzkiwi

New member
וואו! OK עכשיו הכל ברור.....

פתאום קלטתי שבכלל לא נכנסתי ללינק, אז נכנסתי ואני חייב להודות שהייתי די המום, גם כשכתבתי על גאים לא דמיינתי/חשבתי את/על ה"אפשרויות" שמופיעות שם... בכל מקרה חוץ מרוב התמונות (שלא כל כך אהבתי) יש גם כמה מצחיקות (אחת מסוימת עם טילק) וכמה שיותר מתאימות לרוח הסדרה... תודה על התשובות, וסליחה על הבלגן

kinspirit

New member
אה, שטויות

פשוט נתתי אזהרה ידידותית למשתמש. אני מכירה את העניין מ mailing list שאני חברה בהם, שם מקפידים בצורה חמורה על העניין.

למעלה