ציורי גוף

moti80

New member
ציורי גוף

משהו מכיר גלריות טובות של ציורי גוף? מחפש במיוחד איפור וציורי גוף באייר בראש... שמש מוטי

shookiti

New member
זה ממש יפה

באמת שזה יפה. אבל למה רק נשים?? תמיד נשים יהיו אלה שיעמדו חצי ערומות ויצירו עליהן?? אי אפשר טיפה לגוון? =

הליויתן

New member
בודאי,הן גם יכולות להיות עירומות...

לחלוטין! וברצינות,נראה לי שלציר על גבר שעיר זה לא נוח ולא כיף,ומי בכלל רוצה לצייר על גברים? (אני בכלל לא מצייר)

moti80

New member
לקח קצת זמן למצוא תמונות אבל יאפ!!

כזה בדיוק רציתי :) יש עוד?????? שמש מוטי

shookiti

New member
אממ תמונה 02.....

דווקא לא עולה לי... לגוון זה לא רק תמונה אחת! אני מבקשת.

מוטי - תשאל את שולי

הוא שולח לי תמיד טונות של ציורי גוף במייל

moti80

New member
כן...כבר הספקתי לקבל גם...

אבל אני רוצה עוד!!! עוד!!!!!! מה לעשות, אי אפשר לספק את הרעב שלי בקלות (מ...גם באוכל ממש מסתבר!). שמש מוטי

SC

New member
במיוחד בשבילך אעשה מאמץ להשיג עוד

ועוד, רק אל תגיד אח"כ שלא אוהבים אותך.......
אני יכול לנסות להביא לך כמה דברים מהבית ספר שאני לומד, יש שם אחלה דוגמאות. אם יהיה משהו מעניין תוכל להצטרף אליי איזה ערב במיוחד.

moti80

New member
דעתי בנושא נשים בעירום:

אם את מתלוננת שכל הזמן רק רואים נשים בעירום זה מכיוון שפשוט מאוד יש נשים שמסכימות... :) אם זה היה מפריע כל כך, אז בטח היית רואה יותר גברים ערומים. כנראה שבאמת, יש משהו בגוך הנשי שמושך נשים מצד אחד לחשוף אותו כמו גם גברים ונשים שמשתמשים במודל המופלא לצורך אומנותם. את דעתי האישית בנוגע לסיבה שאני מצייר נשים בעירום אתם יכולים לקרוא באתר הבית שלי תחת העמוד "את כמודל". תהנו, ואשמח לתגובות. שמש מוטי

shookiti

New member
אוקי

אבל אתה לא שם לב? זה חוזר על עצמו כל הזמן נשים נשים נשים נשים כולם מציירים נשים צריך לגוון לנסות למצוא דברים חדשים באומנות מעבר ל נשים נשים נשים נשים. לאו דווקא גברים.

למעלה