ציורים

NuckBunnies

New member
ציורים

שלו, הרבה זמן הייתה תקופת יובש, והנה פתאום מתחילים לצוץ אמנים. הצעה לי לכל הציירים (שכולם מוכשרים בהחלט): מה דעתכם על מין פרוייקט שכזה? הרעיון הוא כדלקמן: הפורום יבחר דמות קומיקס ידועה, וכל אחד יצר את גרסתו אליה. הדמות צריכה לשמור את האיפיונים הבסיסיים (אלמנטים מהתלבושת וכו´) ולשמר את רוח הדמות האורגינלית. מה דעתכם? הציבו כאן תגובות והצעות לדמויות (מעניין את מי GL יציע). NuckBunnies

hsotrt

New member
רעיון נחמד ביותר!

אבל אני מציע שינוי קל, נמציע הסיטוריה קצרה לגיבור כלשהו ואז כל אחד מהציירם ביננו יציירו אתו כמו שהם חושבים שהוא נראה היום... אני אכתוב משהו קטן בצד מכיוון שאני גם כותב מצויין...ומוביוס, אתה יוכל גם להשתתף, אתה לא חייב לצייר בסגנון של גיבורי על, תן משהו בסגנון היחודי שלך ציורים אפלים ומיסתוריים!!!

NuckBunnies

New member
הא?

אתה מתכוון להמציא דמות מסויימת ואז כל אחד יתן את חזונו לה, או פשוט לשנות את ההיסטוריה של דמות קיימת? נמק פרט והסבר

green lantern

New member
חחח

באמת מעניין... לפי מה שהבנתי הוסטרוס הוא עוד אחד מאלה עם התחביב המטורף והמשוגע ... להמציע מלינים של גיבורי קומיקס... ועם לא אז אני עכשיו יוצא מהארון (לא נשמע טוב
) *כינורות* מאז שהייתי בן 6 המצאתי גיבורי על ... פנטום , גולד אנד סילבר , לפרקון, ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד..... אני יכול לתת לכם או להמציא לכם ברגע גיבור .... רק תנו לי כיוון לאני נותן לכם 10 כאלה... אולי אני יעשה מזה קריירה... אגב אני ממליץ שאם לעשות דמות ... אז שתיהיה סופרמן כי אותו כולם מכירים... אבל בכיוון היותר מסובך:באטמן או GL רגע ומה עם סופרוילנס? GREEN LANTERN
מן

hsotrt

New member
כמה דברים...

דבר ראשון בטא את שמי נכון: "Holy Shit Of The Round Table" הסוטרט!! דבר שני פעם באמת המצאתי מלאן סופר גיבורים אבל זה היה לפני שהתחלתי לקרוא מרוול...ןהתכוונתי לכך שאני אכתוב היסטורייה לדמות מסויימת וכל אחד יציר אותו לפי איך שהוא דמיין אותו...יש לי כבר סקיצה...ואני עשוה את ההיסטוריה מעורפלת כזאת של אחד ידמיין...

NuckBunnies

New member
אמממ

נראה לי שעדיף שנעשה את זה עם דמות אמיתית ומבוססת, יתן את המקור להשוואה. מה דעתכם על רוג? אותה מוטאנטית צעירה אשר שואבת כוחות מכל אותם ברי המזל אשר נוגעים בה? אני נורא אוהב את הדמות בגלל שהיא נורא נורא חזקה מנטלית (תחשבו שאתם לא יכולים לגעת באף אחד. הפחד, הכאב, הרצון לאינטימיות בלתי-אפשרית) ולמרות שהיא קשוחה ולא צפויה, היא עדיין סך הכל בחורה רגישה וסך הכל עצובה. חוץ מזה יש לה כוחות מאגניבים. NuckBunnies

למעלה