ציורים

judy131

New member
ציורים

ערב טוב, לפני מספר ימים גיליתי את הפורוס הזה והייתי שותפה סמויה בו עד היום. אני מציירת כעשרה חודשים בלבד- (עד כה לא ציירתי מעולם ) . משתתפת בחוג לציור במועדון הקהילתי. אשמח מאד לשמוע חוות דעתכם עצות והארות על העבודות שלי. הציורים באקריליק על בד קנווס - בתודה

היי ג'ודי../images/Emo13.gifאשמח להתייחס לציור השני שלך

אהבתי את הפרחים ורואים שאת רק בתחילת הדרך:) ככה ציירתי בהתחלה התחלה (ואני עדיין לומדת מטעויות ומשפרת ומפתחת טכניקות לבדי) האגרטל של הפרחים עוד "שטוח",את צריכה לעבוד על ההצללות,על אור וצל,נפח וכדומה בכדי לתת לאגרטל מראה אמיתי יותר,שיצור את האשליה של הנפח,שהבנאדם שעומד מול הציור שלך ממש ירגיש כאילו הוא יכול להוציא את האגרטל מהתמונה. תמשיכי לצייר ולהתמיד,את תראי שכעבור זמן של תרגולים את תראי את ההבדלים בין ציור התחלתי למדי לבין ציור ברמה מתקדמת יותר. בהצלחה!

coach miriam

New member
כל הכבוד לך ג'ודי

שפרצת לדרך חדשה. אני רוצה להעיר לך לגבי הציור הראשון שהצגת...כשאת שמה צבע על הבד את צריכה לבחור את האופן והרגש שבו את שמה את הצבע . הבד זה לא ספר צביעה והמטרה שלך היא לא למרוח את הצבע . היישום של הצבע אל הבד הוא מאוד משמעותי ....איזה מרקם את רוצה לקבל. בין אם את עובדת באופן ריאליסטי ובין אם נאיבי, את צריכה לתת את הדעת על האיכות של המשטח , האם את רוצה צבע גס ומשחתי? האם את רוצה משיכות מכחול קטנות? האם את רוצה לעבוד עם צבע בשכבה דקה ומריחה אחידה? יש המון אפשרויות .... בהצלחה

למעלה