לא דת' נוט, אינויאשה.
T tali44 New member 3/7/07 #47 חחחח יש לי 2 חברות שכל הזמן דיברו על סאקורה. עכשיו אחת ירדה ממנה והשניה עדיין אוהבת אותה, דרך אגב... מכירים את קרו? המעופף הצהוב, אז אני ממש מזדהה אתו ובעיקר בכל הקשור לאוכל.
חחחח יש לי 2 חברות שכל הזמן דיברו על סאקורה. עכשיו אחת ירדה ממנה והשניה עדיין אוהבת אותה, דרך אגב... מכירים את קרו? המעופף הצהוב, אז אני ממש מזדהה אתו ובעיקר בכל הקשור לאוכל.
א אמילולה היחידה New member 30/6/07 #9 את פשוט הבנאדם הכיי מוכשר שראיתי בחיים שלי! הכי מוכשר! ואני ממש רצינית. זה מדהים.
N nitzan s New member 30/6/07 #15 וואו את ממש יצירתית!! ממש אהבתי הכל את הטבעות והמצפן שממש כל הכבוד בחיים לא הייתי מצליחה להכין כזה והציורים והסיכות של איניואשה ממש אהבתי!! =]
וואו את ממש יצירתית!! ממש אהבתי הכל את הטבעות והמצפן שממש כל הכבוד בחיים לא הייתי מצליחה להכין כזה והציורים והסיכות של איניואשה ממש אהבתי!! =]
N NoAmItA ChAn New member 30/6/07 #16 מדהים!!! פשט מדהים!!! גם את אינויאשה עשית כל כך דומה לסדרה עצמה!!! (מנסיון - אני ראיתי אותה). והטבעות!! בטח ראית את מאחורי הקלעים של שה"ק 2 D: מדהים!! פשוט מדהים!!
מדהים!!! פשט מדהים!!! גם את אינויאשה עשית כל כך דומה לסדרה עצמה!!! (מנסיון - אני ראיתי אותה). והטבעות!! בטח ראית את מאחורי הקלעים של שה"ק 2 D: מדהים!! פשוט מדהים!!
D DOLLS GIRL New member 30/6/07 #17 אוףף אין מקום פה לאנשים יותר מידי מוכשרים הציורים מדהימים ..במיוחד זה שעל התיק.. הוא מדהים כל האביזרים.. נראים ממש כמו המקור.. הכל כל כך יפה
אוףף אין מקום פה לאנשים יותר מידי מוכשרים הציורים מדהימים ..במיוחד זה שעל התיק.. הוא מדהים כל האביזרים.. נראים ממש כמו המקור.. הכל כל כך יפה
A adida28 New member 30/6/07 #21 זה מדהים!! את באמת מוכשרת! כישרון כמו שלך לא רואים כל יום.. באמת! כל הכבוד לך!
S SHaNINuSH55 New member 30/6/07 #22 ../images/Emo99.gif זה כל כךך דומה למקורר.!!! ממש ממש יפה.. איזה כיף לך שאת יכולה לצייר על תיקים ציורים שלו.. חחחח
../images/Emo99.gif זה כל כךך דומה למקורר.!!! ממש ממש יפה.. איזה כיף לך שאת יכולה לצייר על תיקים ציורים שלו.. חחחח
A Adi 7 New member 30/6/07 #23 יואוו את בן אדם כל כך מוכשר! אלוהים, כמה כמה כישרון?!? הכל מהמם, באמת.