ציורים

miss depp

New member
ציורים

במיוחד בגלל שמריאנה ועוד כמה בנות פה ביקשו בשרשור היצירתי ובכלל- אני מעלה תמונות של העבודות שלי. למרות שבטח כבר נימאס לכן שאני מעלה פה תמונות ...פעם אחרונה מבטיחה :p ועוד מישהי ביקשה ממני להעלות תמונות של הטבעות של ג'ק אז.. אני מצטערת שאני לא זוכרת מי זאת הייתה אבל הינה..לא שכחתי :) תהנו

miss depp

New member
טבעת-כסף גולגולות

עשוייה מדס,ספריי כסף,דבק מהיר,צבעי אקריליק ולקה.

miss depp

New member
טבעות נוספות

טבעת ירוקה-דרקונים-עשויה מדס,דבק מהיר,צבעי אקריליק,ספריי,לורד ולקה. טבעת אבן סגולה-עשויה מדס,לק,דבק מהיר. טבעת אלמנה-עשויה מדס,חרוזים,ספריי,צבעי אקריליק,לורד,טוליפ ולקה.

miss depp

New member
מצפן

לקח המון זמן אבל בסוף הצלחתי ליצור את המצפן המטורף הזה .. כל מה שאתן רואות כאן הוא עבודת יד .

miss depp

New member
קניבל

ג'ק מוליקי ליקי על תיק פשתן -צוייר בעזרת לורדים וצבעי בד .

miss depp

New member
אממ..

לא יודעת אם אתן מכירות ..אלייז'ה ווד שיחק את פרודו ב"שר הטבעות" מצוייר על קרטון פשוט בעזרת צבעי אקריליק.

miss depp

New member
עוד ציור קטן של ג'ק

התחלתי אותו ב-2004 והוא עדיין לא קרוב להיות גמור.. לא אוהבת אותו כל כך אז אין לי כוח להמשיך אותו ..: (

miss depp

New member
ואחרון חביב..

לא יודעת אם אתן מכירות...סדרת אנימה בשם אינויאשה ?? אלה סיכות שציירתי עליהן-חומרים-צבעי מים ואקריליק ובסוף עטפתי אותן בנייר דבק שקוף שלא יהרסו.. זהו :)

cowgirl Ms

New member
אם אני מכירה?!

ראיתי את כל הסידרה לפני שהיא בכלל הגיעה לארץ, עדיין יש לי עת כולה על דיסקים....
ממש ממש ממש יפה, הכל.

nitzan s

New member
באמת?!

גמני ראיתי ת'סדרה כשהיא הייתה בערוץ הילדים אבל הם לא מסיימים אותה הם שמים שידורים חוזרים.. =\

miss depp

New member
תודה :)

לפני שהיא הגיע לארץ? את מבינה יפנית? או שראית עם כתוביות באנגלית? גם לי יש אותה על דיסקים :p יש לי גם את הסרטים אבל הם לא יפים כמו הסדרה ..

cowgirl Ms

New member
כן, יפנית עם כתוביות באנגלית...

פעם הייתי חזק בקטע של האנימה, עכשיו כבר הרבה פחות.

miss depp

New member
כן גם אני ..

רציתי להיות אנימטורית ..יש לי קלסר בבית עם מלא ציורים של מנגות שונות ..גם כאלה שהמצאתי אבל ..ירדתי מזה מהר מאוד כי זה נמאס אחרי שאתה מבין שכולן בעצם ניראות אותו דבר ובנויות באותו עיקרון ..: (

דרך אגב אנימה...

רואות אולי את "מחברת המוות" ? אם לא.. אז באמת רוצו ליראות.. אחת השוות אם לא הכי שווה

H a G u Y

New member
הו~ אני גם ממש בקטע של אנימה~ * גם מציירת D<*

ודת' נוט זה כזה שולט~!@!#~#@!$!@$#$#@#$ L שקסי *-* ציירתי גם את ג'וני בצ'יבי XDD; הבאתי אותו לאביטל P: היא בפורום הזה לא O:?~

NoAmItA ChAn

New member
יש את זה עכשיו בערוץ הילדים בכתוביות

בעברית O: וגם אני בקטע של האנימה XDD יש לי מנגות, אי לומדת מחברה שלי לצייר ואני הולכת לרקוד ריקוד של אנימה (לאקי סטאר) בכנס אנימה D:

למעלה