ציורים של שרה"ט

• פותח הנושא Beorn
  • פורסם בתאריך

Beorn

New member
ציורים של שרה"ט

ציורים של דמויות משרה"ט פרי עטי - אשמח לשמוע חוות דעת.

גאנדAלף

New member
אל תשתמש בקישור. העתק את הכתובת

והדבק אותה בשורת הכתובת של חלון חדש.

גאנדAלף

New member
אבל אבל אבל

לא ציירת אותם בעט ("פרי עטי"). לדעתי הציור של גימלי הוא המוצלח ביותר, אחריו גאנדאלף, ואחריו לגולאס (מה זה הדבר הזה באוזן שלו? -0: ולמה אין לו שיניים?)

Beorn

New member
אז פרי העפרונות הצבעוניים שלי...

יותר טוב?

אבל

בספר כתוב שלעם בני הלילית יש שיער בהיר....לא? אני חושבת שאני צריכה לקרוא את הספר שוב....

Real Dream

New member
מה פתאום?

יש בני לילית מסויימים שיש להם שיער בהיר, אבל הם חיים רחוק, בולינור. כמעט לכל בני הלילית בארץ התיכונה יש שיער כהה, ורק למעטים מאוד יש שיער בהיר. ללגולס, ולכל בני עמו, יש שיער כהה. למידע נוסף פני לסילמריליון.

ימרהיל

New member
אני חולק על הקביע החד משמעית

שלגולס לא בלונדיני. נכון, מצויין שהוניאר בלונדינים והנולדור שחורי שיער אבל לא נאמר דבר על הטלרי. מכיוון שהטלרי הם הסיעה הכי גדולה, אני סבור שלא הייתה להם אחידות בצבע השיער. כך למשל קלבורן ותינגול היו בעלי שער כסוף, קלבריאן הייתה בלונדינית אאל"ט (אבל במקרה שלה היא יכלה לקבל זאת מאימה). גם אצל הנולדור אנחנו רואים יוצאי דופן: מהטאן, אמרוד ואמראס הם ג´ינג´ים, גלורפינדל ובני פינרפין בלונדינים. בנוסף לזה לא ידוע לנו מה צבע שיערם של האברי. אביו של לגולס, תרנדויל, הוא סינדא, אבל זהותה של אימו לא ידועה. אולי היא מהאברי, אולי מהננדור. כך שאי אפשר להיות וודאי לצבע שיערו של לגולס.

Y. Welis

New member
בשרה"ט המילה Fair תמיד מובאת

בהקשר שלהם, אבל היא מציינת את פניהם הבהירות ולאו דווקא את שיערם.

למעלה