ציורים של אמן סיני בשם CHEN YU מעט מנייריסטי(כל הציורים שלו על אותו עיקרון) אבל חזק ביותר
B barbar New member 3/7/02 #1 ציורים של אמן סיני בשם CHEN YU מעט מנייריסטי(כל הציורים שלו על אותו עיקרון) אבל חזק ביותר
M manic_subsidal New member 4/7/02 #3 אינ אוהב את הסגנון אבל זה משהוא כזה שלא יודע.. הייתי אולי תולה במקום כזה כמו אממממ שירותים בלי להעליב בכלל!! זה פשוט נראה לי מקום מתאים זה הכל
אינ אוהב את הסגנון אבל זה משהוא כזה שלא יודע.. הייתי אולי תולה במקום כזה כמו אממממ שירותים בלי להעליב בכלל!! זה פשוט נראה לי מקום מתאים זה הכל
Y Y A E LY New member 5/7/02 #5 חחחחח בציור הראשון קרע אותי מצוחוק. אחלה יצירות! ודרך אגב יש איזה סיפור על זה שהמונה ליזה היתה בשירותים- אז לשים ציור בשירותים זה לא כזה עלבון...
חחחחח בציור הראשון קרע אותי מצוחוק. אחלה יצירות! ודרך אגב יש איזה סיפור על זה שהמונה ליזה היתה בשירותים- אז לשים ציור בשירותים זה לא כזה עלבון...
א אפרת@הבית New member 5/7/02 #6 והסעודה האחרונה צוירה על קיר במטבח בכל מקרה אהבתי את הציורים של האמן הסיני - חבל באמת שהמוטיבים חוזרים על עצמם אבל יש בו משהו מעניין.
והסעודה האחרונה צוירה על קיר במטבח בכל מקרה אהבתי את הציורים של האמן הסיני - חבל באמת שהמוטיבים חוזרים על עצמם אבל יש בו משהו מעניין.
K KEiN New member 5/7/02 #8 המוטיבים לא חוזרים על עצמם... הזכר פותח עין אחת והנקבה פותחת שתיים אני מבין מה הוא אומר....