ציורים וסיבוכים
יש לי מצב רוח לכתיבה פתאום, אז זו תיהיה הודעה ארוכה. המורה שלי לקראטה טס לחו"ל והודיע שעם חזרתו יהיו מבחנים
וזאת תמיד הזדמנות נהדרת עבורי לבדוק במה השתפרתי ובמה לא מאז המבחן האחרון ובכלל איפה אני עומד ביחס לעולם. המזל האיר את פני ולהבדיל מסוף שבוע שעבר שהיה מלא בארועים שונים ומשונים (שובו של האלפרון 3 לדוגמא- ולא אני לא מקורב למשפחת הפשע) סוף השבוע הזה היה רגוע לחלוטין, פרט לאימון ביום שישי ועל האש ביום חמישי (ניר אם אתה קורא את זה אני עוד זוכר את 30 הדקות שחיכיתי לך) הכל היה נראה חופשי. ולכן החלתי את ביצוע הסריקה לאחור וחיפוש שינוים מאז המבחן האחרון. הממצאים שונים ומשונים אבל אז עלו כמה שאלות: 1. נניח שאבקש מכם לצייר ציור, מה שבא לכם. האם קודם תתכננו ותראו תמונה של הציור ברוחכם ואז תנסו לישם אותה על הנייר? 2. האם יש קשר בין מקצוע והתשובה, כלומר האם צייר יענה אחרת מפיזיקאי לדוגמא? 3. האם אנחנו לפעמים מסבכים את עצמנו ללא כוונה? לדוגמא הבוס שלי טוען שאם ניתן את אותה משימת פיתוח לגבר ואשה עם ילדים הם יסימו אותה בזמנים שונים לגמרי. האשה תרצה לחזור הביתה מוקדם ותעשה תכנון פשוט ואילו הגברים יסבכו את התיכנון לצורך הוספת ענין. למה לשאול פה? 1. למה לא? 2. היו שאלות יותר מוזרות לדוגמא כמות הביקורים בשרותים... 3. נראה לי שיש פה אנשים מגוונים ואשמח לתשובות שונות. טוב אני יעצור עכשיו, אחרת עוד אספר על....
יש לי מצב רוח לכתיבה פתאום, אז זו תיהיה הודעה ארוכה. המורה שלי לקראטה טס לחו"ל והודיע שעם חזרתו יהיו מבחנים