ציורים אינטליגנטיים

ציורים אינטליגנטיים

אנא מצאו למה התכוון, או מה עבר בנפשו של הצייר שצייר את הציורים האלו? בסה"כ ביקשתי לראות ציור של בית ולידו עץ (מה פשוט מזה) שצייר קוף. שירבוט צבעים ע"ג פיסת בד שנעשה ע"מ לקבל בננה אינו ציור אלא התניה שתוצאתה ידועה מראש. לבעלי חיים אין רגשות, אלא חישובי רווח והפסד! חישבו על זה! האבולוציה כ"כ חכמה שעשתה מדרגות בבריאה, דומם, צומח, חי, מדבר, אולי נקרא לאינטליגנציה הזו של ה"אבולוציה" אלוהים, או בורא עולם, או הקב"ה?

קספיאן

New member
אתה לא מוותר, הא?

ראשית, זה לא קוף, זה גורילה, אל תפגין בורות. שנית, הרגע רמסת את כל האומנות האימפרסיוניסטית. שלישית, מראים לך גורילה, שיודעת לדבר בשפת הסימנים!!! לדבר! כמו בן אדם, עם IQ של 75-90 , ואתה מתעלם. שלישית, בתמונה המצורפת, שצירפתי גם קודם, מייקל צייר את הכלב שלו רץ, ובהחלט רואים כלב רץ. ורואים כשרון ציור מדהים בשביל "קוף". אז הוא לא מסוגל לצייר בית עם עץ לידו, זה הבדיקה שלך לרגשות? בן אדם בלי ידים ובלי רגליים יוכל לצייר לך בית עם עץ? בן אדם הסובל מפיגור קשה יהיה מסוגל לצייר בית עם עץ? אם אתה לא רואה פה הפגנת רגשות אולי תסביר לי עוד כמה דברים. לי יש שני כלבים, כלב וכלבה ובנוסף גם חתולים. הכלבה אוהבת לאכול הכל, הכלב מאוד בררן, ואוהב רק בשר. הכלבה שונאת את החתולים אבל הכלב אוהב אותם ומשחק איתם. הכלב נהנה מאוד לרוץ בגשם והכלבה לא מוכנה להוציא את האף החוצה בגשם. עכשיו, אם אין להם רגשות, איך יש להם העדפות? למה היא אוהבת ירקות והוא לא? אם לבעלי חיים לא היו רגשות, הם היו אמורים להיות כולם אותו דבר בדיוק. תרד מהעץ עליו אתה יושב ותסתכל סביבך קצת. תביא כלב הביתה ותראה הפגנת רגשות שבחיים לא תראה משום אדם.

זובחי אדם עגלים ישקון

מצא לך אשה ותראה הפגנת רגשות שבחיים לא תראה משום כלב. ואותו הדבר לגבי ילדים. וגם הורים הם אנשים מקסימים אשר הרגשות שמקבלים מהם הם הרבה יותר מאשר מקבלים מכלב. וכו' וכו'. ראיתי את הציור המצורף, צריך הרבה דמיון מופרע כדי לראות כלב רץ. איך יש להם העדפות? - חישובי רווח והפסד. אולי מגולגלת בהם נשמת אדם רח"ל.

s u p e r mind

New member
../images/Emo128.gif

"מצא לך אשה ותראה הפגנת רגשות שבחיים לא תראה משום כלב. ואותו הדבר לגבי ילדים. וגם הורים הם אנשים מקסימים אשר הרגשות שמקבלים מהם הם הרבה יותר מאשר מקבלים מכלב"- הבעיה היחידה שאף פעם לא היה לך כלב, ולכן טענתך לא מבוססת. לי יש 2 כלבים בבית, הם מפגינים רגשות בצורה אינטנסיבית- מתחנפים כדי לקבל ליטוף, מעודדים ע"י ליקוקים כששמים לב שאני לא במיטבי, מגישים לי את הנעליים בלי תמורה ובלי שאצטרך לבקש, שמים לפני את הרצועה כאות לכך שהגיע זמנם לטייל, משחקים אחד עם השני ומתחלקים במזון. רווח והפסד? מדוע אתה קובע אקסיומות בלי בדיקה? דבר אחד בטוח- אתה באמת חי על ההנחה הזאת. "אולי מגולגלת בהם נשמת אדם רח"ל" אולי מגולגלת בך נשמת גורילה או שימפנזה? תפסיק לבלבל את המוח, ליונקים עילאיים יש רגשות והדבר הוכח כבר פעמים רבות- וכל אדם אשר מחזיק בבעלותו כלב יכול להעיד על כך.

לפי היהדות יש לכל היצורים החיים רוח

נפש וגוף, גם לכלבים יש את אותה נפש (רוח בהמית), בדרגה פחותה מן האדם. (ישנם אף סיפורים רבים בענף הפרפסיכולוגיה המאזכרים רוחות של בעלי חיים). האדם מובדל בכך שיש לו את הנשמה, יכולת הדיבור, הבינה וזכות הבחירה בין טוב לרע. ואם העליתם קופים וגורילות, רק אזכיר לכל המתעניינים כי לפי היהדות, הקופים הם צאצאי בני האדם (אלוקים הפך שליש מבני האדם במגדל בבל לקופים, סנהדרין). תורת הסוד מלמדת, כך זכור לי, כי הקוף אינו נחשב חיה מדברת (בגלגולים: דומם, חי, חי מדבר) והקוף נמצא שלב אחד בגלגולי-נשמות לפני גלגול באדם. בברכה, דניאל. בלס

Governor

New member
`לפי היהדות יש לכל היצורים החיים

רוח נפש וגוף, גם לכלבים יש את אותה נפש (רוח בהמית), בדרגה פחותה מן האדם. (ישנם אף סיפורים רבים בענף הפרפסיכולוגיה המאזכרים רוחות של בעלי חיים)` נו, אז ספרת לנו משהו אנקדוטלי `לפי היהדות` `האדם מובדל בכך שיש לו את הנשמה` קיום נשמה טרם הוכח `יכולת הדיבור` אם אינך מבין תקשרת בין חיות - מי שמך לקבוע כי אינן יכולות לתקשר ביניהן באפן קולי `הבינה` לדולפינים, למשל, יש קוגניטיביות מסוימת, והם מזהים עצמם במראה `וזכות הבחירה בין טוב לרע` אין דבר כזה `זכות בחירה`. ארח החיים ההבלותי של המאמינים מחייב קיום מושג זה כדי שניתן יהיה לחולל סביבו בריטואל בלתי פוסק הטענה של הריאליסטים היא שיהוה הוא הזיה בלתי מוחשית. המאמינים מנסים בכל כוחם להציג `ראיות` שטותיות ו`הוכחות` למיניהן לקיום ההזיה, אולם אם הם נכשלים הם טוענים `זה בשביל הבחירה`. משמע - `בחירה` היא אלמנט משלים חשוב ל`הוכחות` ו`ראיות` לקיום ההזיה `ואם העליתם קופים וגורילות, רק אזכיר לכל המתעניינים כי לפי היהדות...תורת הסוד מלמדת...` לא מענין איש... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

גבי, סטנלי, מה הבעיה?

Governor, אני יודע שאתה פשוט "חייב" להגיב על על מילה שאני כותב בפורום זה. אבל כשאין מה לומר, האם באמת יהיה זה יאה לשלוח תגובות כגון "נו, אז ספרת לנו משהו אנקדוטלי `לפי היהדות`" והרי כאשר פתחנו אשכול זה יצאנו מנקודת הנחה, וגם לו היפותטית, כי קיימת נשמה ואם כן, בהתאם לידוע לנו, השאלה שנשאלה היא: "האיך מסתדר הדבר עם היהדות" הוכחתי שאין בעיה ליהדות עם קיום הנשמה, כאשר מבינים באמת מהי נשמה והאיך היא משתלבת בגוף הפיסיקלי. לכן, על שום מה התגובה: "לא מענין איש..." ? מילא תיכנס לדיונים שבהם יש לך מה להגיב, ולהוסיף, או לחזור, ולחזור, ולחזור על דברים שהופרכו קודם לכן. אבל כשאין מה להגיב, אתה חושב שצריך בכל זאת, לזרוק את דעתך הסובייקטיבית על מציאות הבורא או קיום הנשמה? בברכה שתשכיל ותתבגר, דניאל. בלס

Governor

New member
`גבי, סטנלי, מה הבעיה?`

מהם שמות אלה? מה הבעיה אתך? האם אתה מסוייט ע"י מישהו? `והרי כאשר פתחנו אשכול זה יצאנו מנקודת הנחה, וגם לו היפותטית' כי קיימת נשמה ואם כן...` אין שום בעיה עם הצגת טענה נוספת כי קיום נשמה טרם הוכח, וכי הקונספט נועד לנחם שוטים שאינם מסכינים עם החדלון בעקבות המות... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

מצא לך אשה ותראה הפגנת רגשות

שבחיים לא תראה משום כלב. ואותו הדבר לגבי ילדים. וגם הורים הם אנשים מקסימים אשר הרגשות שמקבלים מהם הם הרבה יותר מאשר מקבלים מכלב. זכור השקעה = אהבה ולא להיפך!

dafnaleh

New member
לבעלי חיים יש רגשות.

נראה כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך, כדי שזה יסתדר יותר טוב עם צורת החיים שלך, ועם ההבנה שלך שבעלי החיים נוצרו עבורך. כי אין שום סיבה ובהחלט שום הוכחה שבעל חיים לא מרגיש. מדוע לבן אדם יש רגשות, ולא חישובי רווח והפסד? על פי מה אתה אומר את זה?

neko

New member
הרבה יותר קל להסתכל

על פרות באחו כמתנה לחרדי מאשר כיצור שיש להשמר בכבודו. לכן הינדואיזם היא הדת הקשה ביותר, וכל החרדים בפורום כנראה מתקשים משום תאוותיהם לוותר על בשר פרה. שיבושו להם.

רגשות רגשות רגשות...

האמת שגם אני חושב ויודע שלבעלי חיים יש רגשות, הרעיון היה לגרות לכם את העצבים. ולחדד את הטענה שהאינטליגנציה שיש לחומר להפוך אבולוציונית להיות לבני אדם ולבע"ח ממינים שונים קרויה בפשטות הקב"ה.

neko

New member
ראית יותר מדי פרקים של "החיים".

אין לחומר אינטלגנציה, חלבונים הם לא אנשים כתומים שמנמנים וחביבים, וירוסים אינם אנשים מחודדי ראשים וג'ינג'ים, ותאי דם לבנים אינם פקמנים ענקיים. אין לך מושג איך הביולוגיה מתפקדת בפשטות שאינה דורשת שום התערבות, כשם שאבן נופלת. ואם תחליט כי ברצונך להגביל את אלוהיך לניסוח החוקים המקוריים שאישרו כל זאת - זכותך, אך אל נא תבוא בטענות על תקפות "תורה" או "פרשנויות" שהופיעו ללא עזרתו.

גוססי

New member
ניכר בך שמעולם לא גידלת בע"ח

כל מי שעשה זאת יודע כי לבע"ח יש רגשות ודרכים משלהם להביען. הטענה "לבעלי חיים אין רגשות, אלא חישובי רווח והפסד" היא הגילוי העמוק והטהור ביותר של בורות בנושא בע"ח.

Dark Muse

New member
מה טמא בכלב? יש לי כלבה כל כך מתוקה

אתה אפילו היית לוקח אותה אבל אני לא נותן

L7

New member
ראית\קראת את "שם הורד"? התייחסות

הדת לשימחה ואסטתיקה כאיום קיומי.....

למעלה