ציונים

מן הסתם זה משתנה,

זה תלוי במספר הנבחנים. יש קורסים שיש בהם 200 נבחנים ואז זה לוקח המון זמן.

Lir האחת

New member
נכון

אבל עדיין, לא זכור לי מבחן שחיכיתי יותר משבועיים, גם כאשר היה מספר רב של נבחנים.. יש משהו בתקנון שמחייב X זמן למתן ציון...לא?

אם אני לא טועה הזמן המקובל הוא שבועיים...

אלא אם כן יש לבודקים סיבה טובה לכך שזה ייקח יותר זמן ואז הם מקבלים אישור לארכה. במקרה שלי, הזמן הממוצע הוא שבועיים, היו מקרים שזה לקח עד חודש. בעיקרון חשוב מאוד לפרסם ציונים זמן סביר לפני מועד ב'. אני הכי אוהב את אלה שמפרסמים ציונים תוך פחות משבועיים, שיא המהירות הוא שלושה ימים - המבחן היה ביום חמישי אחה"צ וביום ראשון כבר היו מוכנים הציונים.

באת"א לפי התקנון צריך תוך 3 שבועות.. זה לא

מנע ממרצים לפרסם ציונים אחרי יותר מזה... אצלנו די משתדלים אני חושבת לפרסם בפחות מ3 שבועות למרות שאנחנו חוג גדול, וכל קורס נבחנים במועד א' קרוב ל 300 איש. במבחנים אמריקאים קרה לי פעמיים שפירסמו ציונים אחרי יומיים. בפתוחים בדרך כלל לוקח יותר משבועיים.

לי בינתיים לא היו בכלל מבחנים אמריקאיים...

היה מבחן אחד שהיה בו משהו קרוב יחסית: שאלות נכון/לא נכון ולנמק אם לא נכון. בכל שאר המבחנים היו רק שאלות פתוחות לחלוטין.

M a t h 0 0 7

New member
ציון באינפי 1

קרה לכם פעם שקיבלתם ציון ש...איך לומר, פשוט לא ציפיתם להגיע אפילו לאיזור הזה של הציונים... אינפי 1 - 86 אני בהלם טוטאלי. לא פתרתי בחינה אחת אפילו... התכוננתי גרוע למדי והרגשתי הכי לא מוכן בעולם מסקנה - מבחנים זה עניין של מזל (לא שהבחינה הייתה קלה כל כך...)
אושר.

למעלה