ציונים איזה כיף להתחיל את הבוקר עם 95 בסטטיסטיקה
L Lir האחת New member 18/2/09 #1 ציונים ../images/Emo88.gif איזה כיף להתחיל את הבוקר עם 95 בסטטיסטיקה
א אפרשקסית New member 18/2/09 #5 יה,סמסטר שעבר גמלי היה 95../images/Emo3.gif ברוך שפטרנו סאדיסטיקה ... שיטות מחקר זה שואה!! פוו..
Y Yosh Yosh New member 19/2/09 #7 נחמד נחמד בינתיים יש 62 אחד (לא מפתיע) ועוד שלושה מבחנים שלא הלך בהם הכי מזהיר בעולם. אני לא רוצה לבלות את כל מרץ במוןעדי ב'!!!
נחמד נחמד בינתיים יש 62 אחד (לא מפתיע) ועוד שלושה מבחנים שלא הלך בהם הכי מזהיר בעולם. אני לא רוצה לבלות את כל מרץ במוןעדי ב'!!!
I IsraeliSecretToilets New member 20/2/09 #10 מה? זה הכל? בתואר הראשון שלי קיבלתי 100 בהסתברות (הדבר הכי קרוב לסטטיסטיקה בתואר שלי)
ב ברחתי מבית משוגעים New member 20/2/09 #12 גם אני קיבלתי בסטטיסטיקות של התואר שלי 100. אם כבר אנשים פה בשוונג מלהתלהב ממאיות בסטטיסטיקה.
L Lady in red2 New member 20/2/09 #14 אתם מבאסים, לנו היה מבחן קשה בהסתברות וסטטיסטיקה (אותו קורס) וקיבלתי 77.
I Innocent Dreamer New member 20/2/09 #11 לי יש בינתיים 86 ועוד שני מבחנים שבאחד מהם הלך לי ממש טוב ובשני קצת פחות אבל גם בו אני מצפה לציון סביר.
לי יש בינתיים 86 ועוד שני מבחנים שבאחד מהם הלך לי ממש טוב ובשני קצת פחות אבל גם בו אני מצפה לציון סביר.