ציונים בבוקר זה נכון שאם אין ציונים בבוקר לא יהיו באותו יום בכלל ואין טעם לחזור ולבדוק כל שנייה?...
ר רוני מגן New member 7/1/07 #1 ציונים בבוקר זה נכון שאם אין ציונים בבוקר לא יהיו באותו יום בכלל ואין טעם לחזור ולבדוק כל שנייה?...
S samatit New member 7/1/07 #3 אגב, אמרתי לך שאין סיכוי יום ראשון! עכשיו בוא נראה אם אני המרתי נכון לגבי מחר (מה שממש לא נראה לי...)
אגב, אמרתי לך שאין סיכוי יום ראשון! עכשיו בוא נראה אם אני המרתי נכון לגבי מחר (מה שממש לא נראה לי...)
N Nikita1985 New member 8/1/07 #9 לא נשמע לי הגיוני.. הציונים מגיעים לאונ' תוך 45 יום ממה שהבנתילאינטרנט באתר של המרכז זה אמור להגיע הרבה הרבה לפני או שאולי אני מסובבת ולא הבנתי טוב..
לא נשמע לי הגיוני.. הציונים מגיעים לאונ' תוך 45 יום ממה שהבנתילאינטרנט באתר של המרכז זה אמור להגיע הרבה הרבה לפני או שאולי אני מסובבת ולא הבנתי טוב..
ר רוני מגן New member 8/1/07 #10 לא הבנת(הסבר: ) הציון אמור להגיע בימים הקרובים(גג עד 45 יום מיום הבחינה) לאונ' ויום אחרי זה תוכל לראות אותם באתר של המרכז הארצי. עכשיו הבנו?..
לא הבנת(הסבר: ) הציון אמור להגיע בימים הקרובים(גג עד 45 יום מיום הבחינה) לאונ' ויום אחרי זה תוכל לראות אותם באתר של המרכז הארצי. עכשיו הבנו?..