קרא בעצמך את נתוני הלמ"ס
"בשנת 2004 מנו היהודים כ-5,237,600 נפש - 76.2% מכלל האוכלוסיה (77.8% ב-2000). המוסלמים מנו כ-1,107,400 נפש - 16.1% (15.2% ב-2000). הנוצרים מנו 144,300 נפש - 2.1% (2.1% ב-2000). הדרוזים מנו 113,000 נפש - 1.6% (1.6% ב-2000). האוכלוסיה ללא סיווג דת מנתה 264,600 נפש - 3.9% (3.2% ב-2000)." 16 אחוז... מי היה מאמין. אתה תגיד- 'אבל אתה סופר רק את המוסלמים!' אני אענה- 'אני סופר את אלו שאתה מחשיב כסיכון דמוגרפי מתרחב.' והפלסטינאים במזרח ירושלים מחזיקים בתעודת תושבות ורק אם נהיה טיפשים מספיק לספח אותם הם יזכו להכלל כאזרחים לכל דבר באופן אוטומתי, למרות שאין הבדל בינם לבין פלסטינאים מרמאללה. אתה מעוניין לדעת מאיפה צצים ומתאזרחים לך עשרות אלפי פלסטינאים? לך לברעטה שליד ואדי ערה, או למזמורייה שמדרום להר חומה ותראה כיצד מספחת לעצמה מדינת ישראל עשרות אלפי פלסטינאים... אתה רוצה להמעיט את שיעורי הלידה הגבוהים בארץ? טפל באנשים כאנשים ולא כמטרד דמוגרפי, בטל חוקים מועדדי ילודה, תעודד ילודה מבוקרת, בנה מסגרת המשלבת את אותם מגזרים בחברה. לנופף לי ב'נתון' ששליש מהילדים הם ערבים לא גורם לי לחשוב על הפרדות מהם, כך גם אינני מתכוון להפריד מהמדינה שליש נוסף שהוא ילדי החרדים. שוויון זכויות לא צריך לבוא על הגדרה עצמית של המדינה היהודית- השקעה שווה, יחס שווה, הזדמנות שווה- כל אלה המופיעים בדו"ח ועדת אור לא מחייבים בדבר מהמדינה לשנות מאופיה. אתה מוזמן להמשיך ולטעון אחרת, אבל ניתן להגיע לשוויון מלא גם ללא דרכו של השייח' ראאד סלאח. שיפור איכות ורמת החיים תביא לך לתוצאות יותר מהירות ממה שנדמה לך, מערכת משלבת חברתית תעשה את העבודה עוד יותר בהצלחה והשאיפה היא שהדמוגרפיה הערבית ישראלית תתאזן ולא תאיים על הרוב היהודי תוך פרק זמן של עשר שנים. התעלמות מכך רק מגבירה את המשך הגדילה הדמוגרפית.