ציון TOEFL

CoWorker

New member
ציון TOEFL

שלום לכולם ... במסגרת העבודה עשיתי את בחינת TOEFL בציון 597 - PBT. לאחרונה התעורר בי רצון לעשות MBA בארה"ב ... מאחר ואני לא דובר אנגלית, לא קורא ספרים באנגלית, חי באנגלית ולא למדתי דקה למבחן ... הייתי שמח לדעת עד כמה הציון טוב באופן כללי, מספק ללימודי MBA והאם אדם שמעולם לא השתמש באנגלית יכול לשפר אותו.

tulkin

New member
מן הסתם,

הציון שלך כבר לא יהיה תקף כשתירשם. ציוני טופל תקפים לשנתיים בלבד. עד שתירשם (שזה מן הסתם יהיה בערך בעוד שנה לכל המוקדם), הוא כבר לא יהיה תקף, אלא אם כן עשית את המבחן ממש לאחרונה. חוץ מזה, בשביל לעשות MBA בארה"ב. תצטרך ללמוד ולהיבחן בGMAT - חיה הרבה יותר מפחידה מטופל. וגם היא באנגלית... אם תתמודד איתה בהצלחה, מבחן הטופל הנוסף, אם תצטרך לעשות, יהיה משחק ילדים. ולגבי היכולת לשפר - ברור שאפשר לשפר. אפשר ללמוד שפה (ואם אתה רוצה ללמוד בארה"ב - מן הסתם תהיה חייב ללמוד אנגלית ברמה גבוהה).

Dr Elberg

New member
הGMAT קשה יותר מהTOEFL

TOEFL doesn't care about spelling on the essay. On GMAT you get deducted a lot of points for spelling errors. The nature of the reading material is harder. If someone has different information, I stand corrected but I think the topics are harder and the essay you have to write is harder. TOEFL is taken by a lot of people who want to study in the US not all of whom intend on undertaking an education program which is as demanding as business school. Tova Elberg

Dr Elberg

New member
ציון טופל

STEVE מ YEDA PLUS ביקש שאני אשתף בפורם. ציון מצויין למי שלא יודע אנגלית אבל כדי י ללמוד לMBA תצתרל לעשות.GMAT איפו שהאנגלית קשה יותר ואין התעלמות משגיעות כתיב. . תעשה קורס הכנה. הקורס יעזור לך גם עם האנגלית.

CoWorker

New member
גם GMAT עשיתי ...

גם את זה ללא לימודים .... כי הייתי צריך רק את הכמותי ועכשיו אני מתחיל להצטער ציון של 580 (Q50 V20) אבל פה אני יודע בוודאות שאני יכול יותר, כי פשוט זלזלתי בחלק המילולי כי ... הוא לא היה חשוב עבורי (המטרה הייתה MBA בארץ). והטופל היה לטובת עבודה ... עכשיו התעורר החשק ואני שואל עד כמה לימודים יכולם לשפר את הציונים הללו ?

Dr Elberg

New member
ציון נמוך בחלק המילולי בGMAT

לימודים יכולים לשפר מאד את הציון ותעשה קורס הכנה. בקורסים העלה מלמדים גם כיצד להתמודד עם כל מיני שאלות מילוליות. ברור שיש לך IQ גבוה. לך ותלמד.

למעלה