ציון פסיכומטרי מתי אמורים להתפרסם ( אינטרנט , מכתב) הציונים של מועד דצמבר? תודה רבה.
C creedstaind New member 25/12/06 #1 ציון פסיכומטרי מתי אמורים להתפרסם ( אינטרנט , מכתב) הציונים של מועד דצמבר? תודה רבה.
נ נהג סוסיתא New member 25/12/06 #3 ../images/Emo207.gifלגבי אי התייצבות לבחינה האם כאשר לא מתייצבים לבחינה הפסיכומטרית זה עובר למועד הבא?
../images/Emo207.gifלגבי אי התייצבות לבחינה האם כאשר לא מתייצבים לבחינה הפסיכומטרית זה עובר למועד הבא?
L L i r a n L New member 25/12/06 #4 עוד שבוע, מקסימום שבועיים והציונים יתפרסמו קודם באינטרנט, ולאחר כמה ימים יגיעו בדואר. בהצלחה!
I Ice1213 New member 26/12/06 #7 אין חכם כבעל ניסיון זה כבר הפסיכו' השלישי שלי.. חוץ מזה שהמרכז הארצי אוהב להשאיר אותנו במתח.. אה ויש גם חנוכה.. אז זה רק הגיוני שזה יקח יותר זמן מהרגיל..
אין חכם כבעל ניסיון זה כבר הפסיכו' השלישי שלי.. חוץ מזה שהמרכז הארצי אוהב להשאיר אותנו במתח.. אה ויש גם חנוכה.. אז זה רק הגיוני שזה יקח יותר זמן מהרגיל..
ש שלום86 New member 26/12/06 #8 אבל מועד דצמבר נחשב קטן. אני נבחנתי במועד יולי והיו ציונים בול אחרי 3 שבועות, שמועד הזה נחשב לגדול לעומת דצמבר. ונרא לי בחנוכה הם עובדים, לא? אבל בכל זאת נקווה לטוב ושיבדקו כמה שיותר מהר.
אבל מועד דצמבר נחשב קטן. אני נבחנתי במועד יולי והיו ציונים בול אחרי 3 שבועות, שמועד הזה נחשב לגדול לעומת דצמבר. ונרא לי בחנוכה הם עובדים, לא? אבל בכל זאת נקווה לטוב ושיבדקו כמה שיותר מהר.