ציון בGRE

hazilume

New member
ציון בGRE

שלום, מה שלומכם??
בכוונתי לנסות להתקבל לתוכנית ה-4 שנתית בצפת ובת"א.
לאחר שנרשמתי למבחן GRE באפריל, איך אני מעביר למוסדות את הציון שלי??
ראיתי שיש אפשרות שהגוף שאחראי על הGRE ישלח את הציון, אך איך אדע להכווין אותו לאן לשלוח?? האם ניתן לבקש מהם שישלחו לשני המקומות שאליהם אני מנסה להתקבל??
אשמח לשמוע מנסיונם של אנשים שכבר עברו את התהליך הזה.. ;)
יום נעים..

victorga

New member
בתשלום...

אם לא סימנת כשנרשמת הדרך היחידה היא שתיכנס לחשבון שלך MY GRE. תיפרד מ-25$ על כל אוניברסיטה וישלחו. זאת הדרך היחידה כי הם לא שולחים לך דיווח שאפשר לתת לאוניברסיטאות (כתוב בדיווח עצמו). אתה צריך לבדוק בדיוק מהו הקוד בת"א כי יש כמה

hazilume

New member
הבנתי.. ומה הכוונה שיש קודים שונים??

הרי אם אני מנסה להתקבל לתוכנית בת"א, צריך להיות קוד אחד שכל הציונים יגיעו אליו, לא? ואותו הדבר לגבי בר-אילן בצפת..
האם אתה יודע מה קורה אם ביקשתי מהם שישלחו את זה למקום אחר בבר-אילן??

למקרה שלא תדע, אשלח מיילים על הבוקר לאוניברסיטאות.. תודה!

victorga

New member
לגבי "קודים"

במקום לחפש מי, למה, איפה וכמה כל פעם שמישהו רוצה לשלוח ציון , כל אוניברסיטה מקודדת בקוד ש-ETS-GRE נותנו לה (מן כתובת/ת.ז. שלה). מישום מה לתל אביב יש מספר "כתובות" יכול להיות מפני שיש להם תוכניות שונות, לא יודע... צריך לבדוק שכאשר שמים את הקוד בשביל שהציון יגיע לאונ' תל אביב צריך לבחור בקוד של tel aviv sackler faculty of medicine ולא אחר. כך היה כתוב באתר של האונ', כנראה יש סיבה לכך.
אני חוזר על הנקודה הכואבת שאם הכנסת את הקודים האלה כשנרשמת, השליחה היא אוטומטית ובחינם. אם לא כך המצב צריכים לשלם 25$ לכל הודעה...

למעלה