ציוד MMA למכירה

miasaf

New member
אני חושב שהתגובות המועדפות היו בנושא התוכנית

מעבר לזה, אתה לא חושב שזה קצת לא לעניין לפרסם את זה דווקא בשרשור הזה?

אני שרשרתי את ההודעה שלו לכאן

כדי שלא תתפוס סתם מקום בעמוד הראשי (אפשר לראות שהשעה שבה ההודעה הזו נכתבה, 18:45, מוקדמת מזו של ההודעה שאליה היא משורשרת, 20:23), ומתוך הנחה שמי שמתעניין בתוכנית ה- MMA של צמד שי ואיתי, אולי יתעניין גם בציוד MMA.

miasaf

New member
אם כך אני מצטער, כשנכנסתי ללינק היה שם

פירוט על אחד הציוד שנכתב בו: נמכר בפייטוור בסכום מסויים לעומת סכום אחר בבלוג, היה נראה לי קצת לא מתאים בהתחשב במי שפרסם את הפוסט.
שוב סליחה

וואלה. לא שמתי לב

נו, יש שאומרים שגם זו פרסומת.
לזכותו של שי ולחנות fightwear.co.il שלו ייאמר שהציוד איכותי, תמיד יש מלאי ואחריות, והיחס מצויין. חלק מהציוד של תלמידי ושלי נקנה משם.

ShaiKatz10

New member
האמת שבאמת לא מכובד לשרשר את זה אלינו

רן, אם מישהו משתמש בשם של העסק שלי בצורה כזאת זה לא נראה לי מכובד לשרשר אותו למשהו שאני עושה. בעוד הודעה שלו תעלם דיון על התוכנית שלי לא ראוי שיתן לו פרסום

מקובל

ונעשה לא מתוך כוונה שלילית מן הסתם, רני, אפשר לבקש פיצול שרשור במקרה הזה.
רק הערה אחת לגבי הדיון שיעלם - אנא ממך, על מנת שיתקיים דיון, חובת ההוכחה חלה גם עלייך, הפורום הנ"ל לפי חוקי תפוז לא אמור לפרסם, אנו המנהלים משאירים ונותנים במה לפרסום זה או אחר משיקולים שלנו. ולכן, אשמח אם גם אתם תשתמשו בפלטפורמה זו (הפורום) לא רק בפרסום התוכנית (שהיא רעיון נהדר ללא ספק) אלא גם תהוו חלק מחברי הפורום שכולל כתיבה, דיונים וכו.

יום טוב

ShaiKatz10

New member
קיבלתי

האמת שלא הייתי מעורב בפורום תפוז יותר מידי אבל אני רואה שיש פה קהילה רצינית ובהחלט אני נכנס לעניינים

ShaiKatz10

New member
קיבלתי

האמת שלא הייתי מעורב בפורום תפוז יותר מידי אבל אני רואה שיש פה קהילה רצינית. אני אכנס לעניינים.

לגיטימי ומקובל. זה נעשה בתום לב

לא שמתי לב לעניין הנ"ל

אבקש ממנהל האשכול להפריד חזרה את השרשור.

בהצלחה!
רן.

למעלה