ציוד
...

מירב ד

New member
ציוד ../images/Emo61.gif...

אז ככה... מחר מגיע היום הגדול (!), ואני נוסעת לת"א לקנות את האופנוע הראשון שלי... (RMX50),(בתקווה שאחרי הבדיקה יגידו שהכל בסדר,ואני אבדוק שהאופנוע לא גנוב או משהו כזה...)... וכמובן כשקונים אופנוע ראשון צריך לקנות גם ציוד. אז אני צריכה שאתם תמליצו לי על חנות (באזור דרום ת"א) לקנות את הציוד. יש לי כבר צביצב, כפפות, ומכנסיים. ומחר אני מתכננת לקנות קסדה(אראי),ומגיני ברכיים+מרפקים. אז אם מישהו יודע על איזה חנות עם הנחות או מבצעים או משהו..... ומגפיים כמובן, שאני מקווה להשיג יד שניה( מידה 40-41 או למישהו בטעות יש...). ואם יש לכם עוד משהו להוסיף לרשימה.. אז תוסיפו. תודה מירב

hananlv

New member
הדס איפה את?

אולי תעשי לנערה מבצע? תמורת זה שהיא מבטיחה להשתתף במירוץ הבא??

OmriZ

New member
אם כבר לקנות אראי, למה לא לקנות

מגפיים חדשות?..... קניתי מגיני ברכיים באבנוע, של UFO, מגנים טובים ולא יקרים במיוחד

מירב ד

New member
באיזה רחוב נמצאת הדס?

מה הכתובת של אבנוע? מישהו יודע לאיזה מוסך בב"ש כדאי ללכת כדי לבדוק אופנוע?(לא שיש הרבה...) מקום שלא יעבדו עלי... ושלא יעשו ממני צחוק... (כפר עזה קצת רחוק לי מדי..) מישהו יכול לבדוק לי במוטו מדריך מה המחירון של RMX50 שנת 2000? או לפחות להגיד לי אם המחירון באתר של MOTOBIKE מעודכן? מירב

מירב ד

New member
אין אופנוע... ואין קסדה...

לא חשוב סיפור ארוך... אבל..... אני צריכה המלצות למוסך בב"ש. מצאתי אופנוע ואני רוצה לקחת אותו לבדיקה. חוץ מ"פרג" כי שם אני קונה אותו... ותגידו איך זה נשמע לכם. RMX50 שנת 2000 יד ראשונה,עשה 8000 ק"מ. הוא רוצה עליו מחירון שזה 9,000. האופנוע נראה ממש ממש טוב. והוא אמר לי שכל התיקונים עליו. נשמע לכם טוב? מירב

geva

New member
יש מוסך בקיבוץ כפר עזה

שזה חצי שעה נסיעה מב"ש אני יודע שהם מטפלים בטוסטוסים אז אולי הם מטפלים גם באונועים.... בהצלחה!! נ"ב נעלי צבא יכולות לשמש בתור מגפי רכיבה? אם לא... אז למה?

enigo

New member
נעלי צבא....

הם לא ממש מגפי רכיבה. תנעל פעם מגף ותבין למה... מגף מחזיק את הרגל כמעט כמו גבס. הליכה היא דבר מאוד מפוקפק במגף בגלל רמת הקיבוע של הקרסול. כמו כן יש שפע מיגוני מתכת ופלסטיק במגף. חטפת פעם פינה של שולחן בבליטה של הקרסול? לא נעים, הא? עכשיו תדמיין שהשולחן שוקל 100 קילו ונופל לך על הרגל... בקיצור נעלי צבא הם ברירת מחדל עדיפה על קפקפי ים... אבל לא ממש מספקות הגנה ברמה של מגף. לנסיעות יומיומיות שבסופן צריך גם ללכת, הן אופציה לא רעה.

למעלה