ציוד רפואי

• פותח הנושא Lydo
  • פורסם בתאריך

Lydo

New member
ציוד רפואי

תגידו מה אתם חושבים על המוסריות של גניבת ציוד רפואי מהצבא ובית החולים? אני יותר מדבר על הצבא... אנחנו בתור מתנדבי מדא חונכנו לגנוב כל דבר שלא מחובר לרצפה וכל מה שמחובר לרצפה לפרק וכל מה שמחובר לרצפה ואי אפשר לפרק אז לקרוא לחברה ולפרק יחדיו (צוטט לא כרואי מאחראי מתנדבים מימים עברו) אבל עדין, לדעתכם זה כזה נורא?

New member
זה בסדר, ותביא לי ח"ע.

(מה שקורה כשמכניסים מתנדבי מד"א למצר"פ)

Lydo

New member
ומה עם לייף פאק 12?

השאלה איפה הגבול? אני מרגיש קצת רע...

nited

New member
כמו כל דבר בחיים צריך לדעת את הגבול

ולהבין ש"לשאול" ח.ע או ציוד חד פעמי אחר(למשל אייר ווי 00) אלו דברים שגוף כמו מד"א יכול(כמובן שאינו רוצה) לספוג, אך גניבה של לייף פאק 12 היא דבר חמור בעכבות הפגיעה במבצעיות. המכשיר הוא יקר, יקר מאוד, ובד"כ מגיע מתרומות ולכן ברגע שלקחת מכשיר כזה סביר להניח שיקח זמן עד שיגיע אחד אחר(ובינתיים אין) וגם אני מניח שזה לא יעבור בשקט העלמות של לייף פאק 12.

Lydo

New member
ברור שצחקתי והקצנתי

ואני מדבר על הצבא ולא על מדא לצורך העניין

../images/Emo104.gif מה...?

אני *קצת* חוששת מהתשובה אבל... מה אתם לוקחים חוץ מכפפות?! לדעתי זה נורא לקחת דברים שלא שייכים לנו (שלא לדבר שהשימוש ברובם לא חוקי במיוחד ואין לי מושג מה אתם עושים איתם), איך הייתם מרגישים להתנדב על אמבולנס שעבר *בדיקה יסודית*?

tani101

New member
אני אישית בעד

לקחת דברים ממד"א אבל בלי הגזמה תכלס אנחנו משתמשים בהם לצרכי רפואה לחלקנו יש תיק אמבו+תיק חובש מאובזרים ולחק יש אפילו טובוסים וערכות אינטבוציה לחלק הזה לדעתי אין שימוש כי כמבון שלא נבצע טובוס מה שפשר לקחת לוקחים כמבון מה ששימושי (תיק אמבו ציוד חבישה אייווים וכאלו)אבל עד להגיע לליף באק 12 זה כבר מוגזם!!! מישהו מתישהו ישים לב שזה חסר...

../images/Emo104.gif ../images/Emo178.gif

*הלם* כמו שאמרת- לא תעשי שימוש בטובוס, אז בשביל מה לקחת?! לדעתי אם למישהו באמת חשוב שיהיו לו תיק אמבו וחובשים אז או באמת, כמו שחן הציעה, ללכת לאחראי מתנדבים ולבקש ציוד או לקנות לבד את הציוד (זו השקעה לטווח ארוך, הרי אף אחד מאיתנו הוא לא אמבולנס מהלך ולא יוצא יותר מדיי לעשות שימוש פרטי כך שלא צריך להחליף לעיתים קרובות מדיי). אני נגד לפלח גם דברים קטנים. אגב לסקרנות- אתם עושים בדיקת אמבולנס ומדווחים שמשהו חסר אחרי שפילחתם או מה...?

Lydo

New member
שוב

לא לקחתי לייפפאק הדבר הזה עולה במה אלפי דולרים אני מניח שישימו לב מלבד זה שאני לא לוקח ציוד מאמבולנסים אני מדבר על הצבא...

MdaMen

New member
תיק אמבו+תיק חובש?../images/Emo122.gif

למה לעזאזל אתם לוקחים תיק אמבו ותיק חובש לבית?!?!? lifepack12 ירגישו שחסר אבל תיק אמבו ותיק חובש לא ירגישו? מה נסגר איתכם? "מה שאפשר לקחת לוקחים כמובן מה ששימושי" ואיי אתם אנשים חולים. עושקים את מד"א מכל הכיוונים, לוקחים כל מה שאפשר העיקר שיהיה. כאילו תשתמשו בזה אי פעם, מילא לקחת תחבושת באישור של מישהו מדי פעם אם צריכים, אם אחיך הקטן נפל ונחתכה לו קצת הרגל, אבל לקחת ערכות אינטובציה, תיקי אמבו, תיקי חובש what the.... ואז אתם מתפלאים למה לא סומכים על המתנדבים, ברור שאם אחרי שמתנדב בודק אמבולנס פתאום נעלם תיק אמבו או אחרי שהוא בודק את הנט"ן נעלמה ערכת אינטובציה אז לא יתנו יותר למתנדבים להיות שם לבד מחשש שתעלם גם איזה אמפולת מורפיום קטנה או פתאום המחשב יעקר מהמקום.

Lydo

New member
.....

צבא צבא צבא צבא וצבא............................לא מדא

אין שום סיבה לגנוב ולפרק

מי שאמר את המשפט הזה צריך להתבייש בעצמו ציוד כמו ח.ע תחבושות משולשים וAW ניתן ורצוי לבקש מאחראי מחסן בתחנה ולרוב תענו בחיוב, לי יש הרבה מאוד ציוד בבית אך מעולם לא גנבתי דבר הכל ביקשתי מאחראי מחסן..... מותר לקחת ציוד ממד"א בתנאי שהעניין אושר על ידי האחראים אין לקחת ציוד ללא בקשת רשות!! אנחנו אנשים שחונכו לעזורולהתנדב למען הזולת צריכים להראות ערכים טובים ולא לגנוב ציוד כמו טורפי נבלות

plasTc

New member
מסכים עם כל מילה../images/Emo153.gif

למה לקחת ציוד שלא תצטרכו? ציוד שלפעמים כן צריך שיהיה בבית, כמו ציוד חבישה (משולשים, רגדים, וכו') אפשר לבקש, אני בטוח שיתנו לכם. אבל מי צריך לעזאזל ערכת טובוס בבית???

אני לא יודעת מי חינך אותך לעשות את

זה תגיד לי אני אכניס לו מכות לא משלימים ציוד ללא רשות כי זו גניבה

BenCarmon

New member
אני בעד !!

לקחת כל מה שאפשר מהצבא!!! הוא לוקח מכם מספיק אל תדאגו!!! ובכל מקרה אין מה לקחת מהצבא כל הציוד הצבאי הוא משנת 73 שבה קיבלנו המון ציוד מהאמריקאים ומאז לא נגעו בו, התחבושת האישית שאני אמור ללכת איתה שקיבלתי מהצבא היא משנת 67, כנראה שביום כיפור לא השתמשו בה.

lanza

New member
גניבה...../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

גניבה זה גניבה ולא משנה מאיפה או מי גונב מה !!! ועל איזה מוסריות בדיוק את/ה מדבר/ת?!?! אין שום מסוריות בשום גניבה את/ה לא רובין הוד צא/י מהסרט! ואם את/ה לימדו אותכם בתחנה "...לגנוב כל דבר שלא מחובר לרצפה וכל מה שמחובר לרצפה לפרק וכל מה שמחובר לרצפה ואי אפשר לפרק אז לקרוא לחברה ולפרק יחדיו..." אז אתם בזיון ולא מגיע לכם להתנדב בכלל!!! כי היום אתם גונבים בצבא או מהנטן" או מביי"ח ומחר זה מהבית של החולה!!! אם את/ה כבר מדבר/ת על מוסר אז זה המוסר שצריך להיות לכם להיות אנשים אמינים שאפשר לבטוח בהם שלא יקחו שום דבר שלא שלהם כן אפילו לא משולש מהאמבולנס (תבקשו מהאחראי מחסן הוא יתן לכם 10!!!)! כי אתם נימצאים בבתים של חולים שסומכים עליכם בעיניים עצומות!! לנץ

Lydo

New member
היי

קודם כל זה לא זכותך לשפוט אותי ולדבר עלי ככה... לצורך העניין אתה מאשים אותי בהמון דברים ואני רק ביקשתי את דעתכם.... למזלי הטוב לא אתה תחליט מי מתנדב במדא ומי לא וזה לא כל כך מעניין אותי מה אתה חושב אם זו הדרך שאתה מתכוון להגיד את זה..

למעלה