ציוד רכיבה לשטח

tomerxh

New member
ציוד רכיבה לשטח

חברים שלום,

בטוח שחפרו לכם עד העצם והלכתי כמה דפים אחרונה,
אודה לכם אם תמליצו לי ותסבירו קצת למה כדאי לקנות:
איזה משקף רכיבה מומלץ ולמה?
חליפת לחץ או צביצב?
יש משהו מיוחד שצריך לדעת על מגני ברכיים ומרפקים?
יש סוגי נעלים שונים? אם כן מה ההבדל?
ואם יש עוד משהו שצריך לדעת על חליפות.

ממש אין לי כ"כ את מי לשאול ביישוב שלי, ואני מנסה לחרוש את האינטרנט בשביל לקבל יותר מידע
תודה
תומר

בסופו של דבר...הכל תלוי בתקציב

אם יש לך תקציב בלתי מוגבל - לך על היקרים ביותר (שכמובן מתאימים לך מבחינת נוחות).
אם התקציב כן מוגבל - כנס לכמה חנויות ותבדוק מה כן נכנס לך לתקציב.
חליפת לחץ וצביצב הם עניין של העדפה אישית. לי הרבה יותר נוח חליפת לחץ. אבל זה עניין של נוחות. חליפת לחץ כוללת עליה את כל ההגנה (כמובן כתלות באיזה חליפה את בוחר).
משקפי אוקלי הם טובים ואפשר למצוא משקפים טובים באיביי.
נעליים - שוב - מה התקציב? גרנה מעולות. סידי מעולות. אלפיינסטר מעולות. הכל מגיע בסופו של דבר לכמה פרוטות יש לך בכיס.

fonzy9

New member
לא הכל תקציב אבל בעיקר תקציב...

אחרי כעט עשרה זוגות של מגיני בירכיים, חלקם יקרים יותר וחלקם יקרים פחות אני כעט (כבר פעם שלישית רצופה) עם מגיני בירכיים של UFO, סביב 300 ש"ח ועושות את העבודה נהדר.
מגפיים - עם גרנה זולות שמחזיקות יפה כבר כמה שנים, הייתי שמח לקחת מגף קצת יותר איכותי אבל בשיקלול של תמורה לכסף גם הזולות יותר מספיקות.
מגן גוף ולא חליפת לחץ בשבילי... החליפת לחץ חמה בקיץ כמו מעיל, מסורבלת ובכלל אני מעדיף את הצביצב הקליל, שם מעל החולצה וככה גם אפשר להתאוורר וגם להוריד בשניה אם עוצרים.
ממליץ גם על חגורת גב, מגיני מרפקים, וקסדה שתהיה נוחה עם הרבה איוורור וריפודים מתפרקים (חשוב מאוד), בקסדה שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות משהו איכותי להרבה שנים.
לגביי חליפות, כפפות, ומשקפי אבק - אני בד"כ קונה מה שיש במבצע טוב, ההפרשים במחירים בין הארץ וארה"ב מאוד משמעותיים כשמדובר בסיילים אז אם יש לך מי שיכול להביא מחו"ל הסתדרת...בשנים האחרונות אני רוכב עם חליפות של מוס וממליץ בחום.

TheMadHatter

New member
הבעיה היחידה במגני ברכיים של UFO

שפעם בכמה זמן שאתה מסיים רכיבה ואתה מוריד את הציוד,אתה מגלה מגן שבור מבלי שאפילו אתה זוכר משהו חריג.

tomerxh

New member
תודה

באמת תודה,
מבחינתי התקציב הוא לא מוגבל כי אין לי בעיה לעבוד עוד חודש חודשיים להביא ציוד באמת איכותי,
אם תוכלו לשלוח אותי לקישורים או תמונות של הציוד שאוכל לבדוק באמת,
מה צריך לדעת ולקנות בקסדת שטח?
איזה סוג של מגיני ברכיים אלו?
מה לגבי חליפת רכיבה? צריך משהו מיוחד ?

זה מגן ברך יחסית פשוט,אני ממליץ לך לקנות תומך

ברך שיגן לך מקטסטרופות כגון שבירת הברך או פיצוחה לכיוונים שונים ,משהו בסגנון הזה ,וזה ,וגם זה.

שלושתם מיובאים לארץ ונמצאים לרוב במלאי ,המחיר נע בין 2800\3000 לזןג ועד 5600 (CTI)

בשורה התחתונה -מה שישב לך הכי טוב במסגרת

התקציב שלך.

יש מס' יצרנים לכל סוג של ציוד והם המומלצים ולרוב הטובים ביותר,השאלה מה יתאים לך ממה שהכיס מרשה :

קסדות :fox KLIM,ARAI,SHOEI,HJC,SOUMI,AIROH - מחיר 700-2200 ש"ח.

מגפיים -,FOX ALPINSTARS ,GAERNE,TCX מחירים - 1600-2200.

חליפות - הכי פחות חשוב,יש מ500-600 ועד 1500.

משקפים - הטוב ביותר (לדעתי) OAKLEY ,שעולה 240 ש"ח ,הם מייצרים גם לFOX ולא מזמן היה שם מבצע ב99 ש"ח !! ,יש גם את 100% ,SCOTT,SMITH,THOR .

מיגון גוף \ ברכיים \ מרפקים - FOX ,THOR ,ACERBIS ,UFO.EVS

בגדול תמדוד בחנויות באיזור רח' שוקן (אבנוע ,מוטורשופ) ,FOX HEAD דרך בגין 92 ,אבזריון ברח' הסדנא 6 ,ירימי רייסינג ברח בר יוחאי ,ואופנועית בסלמה 91.

זה יכסה לך את כל האופציות.

עיקר התקציב צריך להיות מושקע בקסדה ,מגפיים וזוג ברייסים ,שישמרו לך על הברכיים.

tomerxh

New member
ואו תודה

באמת הודעה מעולה אקח את כל מה שכתבתם אעשה "בדק בית"
שוב ממש תודה על העזרה הזאת שלא מובנת מאליו ככה למרכז את החברות הטובות והמלצות אישיות.

למעלה