ציוד רכיבה לסוסים

davf123

New member
ציוד רכיבה לסוסים

אני ממליץ על סלעית . יש להם שני סניפים : בקיבוץ משמרות 6231437 - 04 ובקרית מלאכי 8587303 - 08 יש להם מגוון רחב של ציוד רכיבה מקצועי ווסטרן ואינגליש. שירות מקצועי ביותר

קשור לציוד סוסים...

אני לא יודעת ממש, אבל אתמול אני וטל באנו לחווה, ועמדה שם מסעית עם ציוד סוסים, ולא היה כתוב שם של חברה, ו8זה היה מאד מוזר, רצינו להכנס אבל אז בדיוק היינו צריכות ללכת. אני ממליצה על הרוכב, לוידעת כמה סניפים יש להם, אבל אני מאד אוהבת לקנות שם, ואמרו לי שבסניף של הרוכב זה עולה פחות מהסכומים שהסוחרים מוכרים שהם מביאים את המסעית, זה נכון? ואגב, אני הולכת לקנות רוב הסיכויים מכנס רכיבה שחור, כי המכנס שיש לי עכשיו מגיע לי כמכנס שלושתרבע. וזה מציק... ואני הולכת לקנות שוט דראסז' אולי, כי אין לי עוד. כדאי? ומאיזה סוגים? אני קונה בהרוכב רוב הסיכויים. ובתמונה המשאית של הרוכב!

S H I L G I

New member
אני קונה ב...../images/Emo29.gif

אני קונה מהסוחר הזה ממגשימים, מוכר בזול (למשל, קניתי כפפות ממש טובות ב125, ואנשים שמתחרים גבוה אצלנו קנו ז'קט ב400 במקום ב700, וקניתי אצלו שוט ב30 שקל..) ציוד, והרוכב יקרנים, אבל המשאית שלהם די עמוסה בציוד טוב, אבל יקר נורא.

זה העניין...

שאני קונה בהרוכב כי יש לו ציוד מצויין שנשמר לאורך זמן, אז מבזבזים סכום גדול, אבל מחליפים ציוד כל כמה שנים, לא תוך חודש או שנה!

S H I L G I

New member
זהו ש...

יש ציוד חרא בזול, נכון, אבל אני קונה ציוד שאני רואה ברוכב, מאותה חברה, מאותו חומר, רק ביותר זול- במגשימים!

TauraMan

New member
זה הזוג הזה ממגשימים עם המסחרית../images/Emo20.gif

הלבנה? אנחנו צריכים להזמין אותם אלינו מתישהו.. ג'קט ב 400 שח????? ואו שווה ביותר.. הציוד ברוכב הוא בסדר אבל הוא יקר מאוד! אפשר למצוא אותו ציוד בהרבה יותר זול. דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שיכול להיות נקנה בהולנד ג'קט! יאי

לנטע ודורון המושלמות...

מסחרית לבנה? אז זהו שבחווה ביום שישי הייתה מסחרית לבנה! יש טלפון? אפשר להזמין אותם? יאווו ז'קט ב- 400, הולך וחצי!

ברוכב הם יקרים בטירוף!!

הכל שם עולה פי 4 החנויות אחרות.....! אני ממליצה על החנות "סוס" זה מאוד זול שם ויש לו ציוד בסדר... אם את רוצה להתקשר ולברר על מחירים אז הנה המס': 1700702770

S H I L G I

New member
הבעיה ב-SOOS שהם רחוקים../images/Emo29.gif

ואני לא מזמינה ציוד מהאינטרנט, עדיף לראות אותו במציאות פני שקונים וכן זה מסחרית לבנה כזו..

את צודקת...אבל אני לא יודעת אם זה

קרוב אליך או לא כי אני לא יודעת איפה את גרה....... אני יודעת ש-סוס הם מאוד קרובים אלי הביתה והם זולים ויש להם ציוד בסדר...

1VeReD

New member
החנות במגשימים

החנות במגשימים יחסית זולה לאיכות של הציוד הטלפון של חנה הוא 039330948 והפלאפון הוא 054618133

למעלה