ציוד צלילה..

Tsahy Tal Tubul

New member
ציוד צלילה..

איפה אתם רוכשים את הציוד שלכם?

השבוע רציתי לקנות משקפת צלילה שתהיה לי כי שלי כבר עשתה את שלה , כשהשוואתי את הדגם בחנות הצלילה לבין האינטרנט בחו"ל נתקלתי במחיר כמעט כפול (כולל משלוח), עד עכשיו לא השוואתי מול חנויות בחו"ל כי הפריטים שרכשתי (נעליים, ליקרה) היו יחסית בסכומים קטנים.
אני לא מאשים את החנות צלילה כי אני מאמין שיש להם עלויות (מיסים,עובדים,מכס ועוד מליון דברים שלא מעניינים אותי...).

אבל מצד שני תמיד יש את חוסר הנוחות בלחכות כמה ימים לציוד, ואז ללכת לדואר ...
רציתי לדעת אם מישהו התנסה ברכישת ציוד מחו"ל (חליפת ארוכה, משקפת, סנפירים) , כמובן שכל עניין המידות וההתאמה נבדק מראש.
יש לציין שאני מאוד מרוצה ממועדון הצלילה וחנות הצלילה שקיום אני משתמש בשירותיהם, וכבר רכשתי מספר פריטים .. אוקטופוס/מרינה דייורס.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש בעייה קטנה במדידת מסכה באינטרנט

מה אתה עושה עם מדדת של חבר, הזמנת ואחרי שתי צלילות מסתבר שהיא לא יושבת טוב על הפנים.
&nbsp
במועדון שבו אני רוכש ציוד מחליפים לך.

מסכת crystal נראה לי של mares

כנס לכל חנות צלילה בארץ, ההבדלים בין המחירים ממש זניחים ולא שווים את הזמן של לחכות למשלוח. תמוך בעסקים בארץ גם אם ההפרש הוא לרעתם.

מסיכת crystal זה לא של mares... זה של maya

חוץ מזה... מי אמר שהמסיכה תתאים לו? (לי היא לא מתאימה)

תשמע, תקשיב, תסכית, תאזין, תבין

מכיר את זה שמישהו שואל אותך בתור מדריך כריש איזה סנפירים הכי טובים?
ואז אתה אומר לו: "שמע אחי אל תוותר על הסנפירים..."
עכשיו יש מצב שלו יש רגל אחת עקומה ואף סולד ולא מתאים לו הסנפירים שהצעת לו, אבל מספיק שפעם אחת פגעת,
וכבר היה שווה לאותו אדם להקשיב לך,
עכשיו, החוויה שלי מהמסכה הנ"ל היא מעולה, על גבול התענוג העילאי, ואפילו אני יכול להגיד שהרביתי לצלול מאז שקניתי אותה.
לאחר שפירטתי את מכלול הסיבות שבגללן כתבתי את מה שכתבתי, אתה יכול להבין את המלצתי המאוד סוביקטיבית?

אם המסיכה מתאימה בול אז לא צריך לחפש אחרות.

אני אישית צולל עם scubapro scout
מושלמת בשבילי.

אתה רואה? עכשיו יש לו שתי אפשרויות

למעלה