ציוד ציוד

אלינקה

New member
ציוד ציוד

החמוד שלי כבר איבד 6 מחקים מתחילת השנה למרות שכתוב השם אין זכר גם אצלכם יש כזאת מגפה?

תופעה מוכרת וידועה.

לכן קונים את הדברים הפשוטים ביותר. כמה זוגות מספריים הלכו לנו לאיבוד בשנה הראשונה......... הם עדיין לא יודעים לשמור על הציוד שלהם היטב - בגן הרי לא הביאו ציוד אישי לצייר ולכתוב, צריך ללמד אותם לאסוף הכל לקלמר בסוף השיעור/היום. וכן, ילדים לוקחים, מחזירים, מחליפים, מלווים , שוכחים ומאבדים.

גם אצלנו זה ככה...

לפעמים לאחר כמה ימים זה שוב צץ אצלו בקלמר. אתמול הוא הגדיל לעשות ואיבד טרנינג עם סמל בית הספר (מחר נלך לבדוק בעוד מקום). על זה כואב לי הלב יותר... שוב הצטיידנו במחקים/מחדדים/דבקים.

שרונית28

New member
בחנות מכשירי כתיבה כבר פורסים לי שטיח אדום

ביום השני ללימודים הקלמר אבד לו, נמצא למחרת בכיתה. אבל כבר קניתי 4 חבילות טושים דו צדדים, נכון להיום מ-10 טושים שהיו נשארו 7. טושים זוהרים גם חידשתי. מחקים הוא מאבד גם לכן קונה את הלבנים הפשוטים. עפרונות כל שבוע 3 חדשים. דבק סטיק אחד גדול וחדש הוא איבד אחרי יום, עכשיו הוא הולך עם דבק סטיק קטן. וכמובן שעל הכל רשום השם שלו אבל יש לציין שהוא משתדל שלא לאבד. הטושים למשל לא ממש הולכים לאיבוד, אני בטוחה שהם מסתובבים אצל חבריו שיושבים איתו בקבוצה.

מחשבות

New member
התופעה ידועה, אבל אם כל הילדים מאבדים כל הזמן

את הציוד, מן הסתם צריכה להיות ערימת ציוד שכזה בסוף היום בכל כיתה. ואולי הציוד פשוט מחליף ידיים?

ruthi26

New member
מכת הציוד הנעלם, אם אפשר להגדיר את זה ככה...

זה פשוט נורא ואיום... יום יום הוא כמעט מגיע בלי מחק, מחדד, קניתי כבר 5 חבילות עפרונות צבעוניים, ו-2 חבילות צבעים, מחקים ומחדדים, בלי סוף, ועפרונות כבר נגמרו לי 5 חבילות שיש בכל אחד 10 עפרונות... אפילו שרשום השם שלו על כל דבר ודבר, זה פשוט לא עוזר... הדברים לא חוזרים.. וכל יום בערב אני צריכה לבדוק אם נשארו הדברים, לא אם חסר משהו... בהתחלה בשבוע הראשון הכל היה בסדר, אבל מאז... החנויות לכלי הכתיבה מאושרות, מההורים של ילדי כתה א', אין לי ספק... אבל עד כמה שזה מרגיז, אני מקווה שזו תהיה הבעיה הכי גדולה שלנו עם הילדים לאורך כל השנים בבית הספר... סופשבוע נעים לכולם רותי

בדיוק בגלל זה אני אומרת שילד בכיתה א' צריך

להביא לבית הספר רק שני עפרונות, מחדד ומחק. זהו. וזה מה שבית הספר צריך לדרוש ולא יותר מזה, כי רוב הילדים בגיל 6 לא יודעים לשמור על ציוד רב כמו שצריך והוא סתם הולך לאיבוד.

ruthi26

New member
חתלתול

זו הדרישה של בית הספר, צריך גם מספריים, דבק סטיק לא אחר! עפרונות צבעוניים, צבעים, סרגל 3 עפרונות, מחק ומחדד... הבעיה שזה הולך לאיבוד, אפילו עם המדבקות שרשומות על גבי כל הציוד... אנחנו מצידנו היינו מציידים אותם בשני עפרונות, מחק ומחדד, אך הדרישה היא ליותר דברים... וכשניסיתי עפרונות זולים, שילמתי על כך ביוקר, החודים נשברו כל הזמן, והילד לא הצליח לכתוב לאורך זמן עם העפרון... כך שגם יקר וגם הולך לאיבוד... אין ברירה... העיקר שילמדו טוב ויצליחו בחיים.. רותי

ruthi26

New member
חתלתול מסכימה עם כל מילה, לצערי הרב

זו הצורה של מערכת החינוך שלנו, משנה לשנה יותר גרוע, וחבל... צריך לקום שר חינוך חזק,שישנה את כל המערכת ויטלטל אותה, ושנראה סוף סוף תוצאות.. רותי

מחשבות

New member
אבל היום אמרו שלאחר הבחירות מערכת החינוך

תינתן לשר מש"ס. איך זה נראה?

ruthi26

New member
מחשבות יקר...

פחד אלוהים... אני בטוחה שזה לא יקרה... וסליחה, אבל ש"ס לגבי לא "דתיים" בכלל... אילו עבריניים שחזרו בתשובה, שימי לב לכל "אוהדי ש"ס"..... באשר הם... מי הם מעריציהם הכי גדולים?? ומי הפך להיות דתי בש"ס שחובש כיפה שחורה... כל העבריינים שמגיעים לכלא, גם הבוס שלי היה חובב ש"ס מובהק... שהיה עדיף שיוריד את הכיפה לפני שדיבר והוציא הגה מפיו, וכמובן שוב אני אומרת ומדגישה שהוא חובב ואוהד שלהם מובהק.. אני מקווה באמת שאולי תנועה כמו "מימד" ששייכת למפד"ל והציונים הלאומיים תיקח את תיק החינוך, מפני שתיק החינוך היה בידי המפד"ל, החינוך היה קצת אחרת... תודה... תיזכר קצת אחורה.. אולי צריך קצת תרבות אחרת וערכים אחרים, לא יודעת, אולי זה ישנה את פני המערכת כולה, שהיא פשוט זוועה.. אבל ש"ס, מפחידה אותי אפילו המחשבה!!!!!!!!!!!!!!!111111 בוא נחכה ונראה... אני אילחם בידיים וברגליים נגד המדיניות של הפאנאטים האלה... זה כמו האיראנים, רק יהודים.. רותי

מחשבות

New member
מסכים לגמרי שתיק כמו תיק החינוך לא יכול

ליפול לידי אנשים כאלה. אבל זו הרי מגמה גם בשלטון המקומי, לתת לש"ס כל מה שהם מבקשים ולו שישבו בקואליציה.

שי ז.

New member
"אנשים כאלו" קיימים בכל הזרמים

לימור לבנת לא דתיה ולא משתייכת למפלגה סקטוריאלית אבל היתה רחוקה מלהיות נאורה וטובה.

ruthi26

New member
שי ז.

אני אמרתי ומקווה עבור הילדים שלנו שסוף סוף יקום שר/ת חינוך שעומדים על רגליהם, ולא מרשרשים כעלים ברוח... שיזעזעו את מערכת החינוך, שיהיו סוף סוף מורים שרוצים ללמד, ומסוגלים ללמד, שהתלמידים יישבו בשקט, ולא יעשו ככל העולה על רוחם.. שיעמוד מישהו חזק בראש הפירמידה שהיא מערכת החינוך... לאור המצב הקיים מבחינת המפלגות מצבנו יהיה גרוע יותר... כולי תקווה שהכל ייראה אחרת, נחזיק אצבעות... רותי

ruthi26

New member
מחשבות

מקווה שיקומו עוד אנשים כמו ציפי ליבני שלא נכנעים לשטויות והאיומים של ש"ס... ואמרה "לא" נחרץ... גם אם זה עלה לה בכך, שהיא אינה מכהנת כראש ממשלה,חבל שאין עוד אנשים כמוה במפלגה, הייתי בוחרת בה... ועד כמה שידוע לי במערכת השלטון המקומי יושב עדי אלדר והוא שייך ל"עבודה" ולא לש"ס.. רותי

מחשבות

New member
אני מדבר על עירי רחובות, העיר השלישית

החרדית במדינה. מה פלא שנותנים לש"ס דברים שאסור להם לגעת בהם?

ruthi26

New member
מחשבות, רחובות??

אתה מפתיע אותי, רחובות הפכה לחרדית? אוף.... לא נעים... מי יצא בבחירות? חרדים? או שפשוט הם נכנסו למועצת העיר? דרך אגב היתה לכם זכות בחירה, מקווה שהלכת לבחור עם שאר החילונים? אחרת אין טעם לבכות על חלב שנשפך
אצלנו עלה שוב עדי אלדר בפעם השלישית או הרביעית, הבחירה האחרת היתה מפחידה... וממה שהבנתי גם אצלי הוא הכניס למועצת העיר דתיים אני חושבת, נדמה לי ששיכים לאגודה, לא בטוחה, זה עדיף על ערבים, הם לא יתנו לעיר שלנו להפוך לערבית זה בטוח... וזה מה שחשוב לי ולשאר התושבים שגרים בעיר... דרך אגב אני מכרמיאל... ובעבר הרחוק הייתי גרה לא רחוק ממך, בראשון-לציון שנהייתה עיר ענקית מידי... ושם יש שינוי עצום.. רותי

מחשבות

New member
רחובות אמנם עדיין לא חרדית, אבל יש

בה חלק חרדי גדול. בכל מועצת עיר יש ייצוג לדתיים כמו ייצוג בשאר מגזרי העיר.

אז אני רואה שאני במצב טוב דווקא ../images/Emo6.gif

מה שכן, אצל הגדולה, הולכים עפרונות במהירות שלא תאמן. אני חושבת שהיא פשוט מחדדת אותם למוות.

למעלה