ציוד לדרום אמריקה

• פותח הנושא vagz
  • פורסם בתאריך

vagz

New member
ציוד לדרום אמריקה

שלום, אני טס באמצע ינואר לדרום אמריקה נוחת בארגנטינה ומתחיל לעלות מפטגוניה למעלה וכו', אני מתכנן לשלב טיול עם המון טרקים וטיולים ואני ממש אשמח להמלצות על רמת הציוד, מהי לדעתכם מידת ההשקעה הנדרשת בציוד: אוהל,שק"ש, מוצ'ילה, תיק יום רגיל ואם יש עוד המלצות נוספות לציוד חשוב למטארקים. אם יש לכם המלצה על חנות ששווה לרכוש ממנה את הציוד אני גם מאוד אשמח. הכוונה בעיקר היא להמלצה על איכות הציוד והמחיר הכדאי להשקעה בכל פריט. תודה מראש =]

jeshu

New member
לא ניתן לענות על מחיר ההשקעה בכל אופן, אם אתה רוצה לטרק והרבה - תשקיע בציוד קל ויעיל. כירת בישול, אוהל, שק"ש, ביגוד מתאים וכל מה שעולה לך בראש. תקרא הרבה על הפריטים החשובים ואל תשכח שמה שחשוב באמת זה המשקל שלהם כי כשאתה הולך בגובה 4500 מ' עם ציוד, אז אתה תסכים לשלם איזה 200$ כדי שהוא יהיה קל יותר. כמובן שיהיו מקומות שתשכור מישהו עם סוס שיסחוב חלק, אבל גם יהיו מקומות שתרצה לסחוב לבד.

אם אתה טס דרך ארה"ב - תעשה קניות שם. בנוגע לחנויות בארץ, פשוט תבקר בכמה חנויות אחרי שקראת על הציוד. אתה מוזמן להכין רשימת ציוד בסיסית ולהעלות כאן ולקבל את דעת חברי הפורום על הבחירה שלך.

למעלה