ציוד לגן?

אושר מ

New member
ציוד לגן?

הקטנצ'יק צפוי להכנס לגן באוקטובר בהיותו בן 4 חודשים.
מאחר ואמא שלו חוזרת לעבודה עוד קודם לכן, הייתי רוצה להתאפס על מה אני צריכה כבר עכשיו.

אני מניחה שסדין. מישהו יודע להגיד לי עריסות הפלסטיק באיזה גודל סדין זה?
כמה בקבוקים אני צריכה לשלוח? הילד יקבל מנות של חלב שאוב לכל היום (מקווה לפחות). האם לשלוח חלב בבקבוקים או שיהיו שם בקבוקים? האם עושים סטריליזציה בגן? ובכל מקרה כמה בקבוקים אני צריכה? כרגע יש לי רק שניים למקרה בו אני רוצה לצאת מהבית ומשאירה לבן זוג.

הבנתי מהגן שמביאים משטח החתלה חד פעמי והם משתמשים בו כמה פעמים עד שמתלכלך. עדיין הייתי מעדיפה להביא משטח רב פעמי. מכירות משהו שיכול להתאים? זה צריך להיות קל לקיפול ובערך בגודל של משטח חד פעמי כדי שלא יתפוס מקום במגירה.

Pixelss

New member
מנסה לענות

בעיקרון רוב העריסות הן באוטו הגודל רק לוודא שמדובר בעריסה ולא בלול, אני בכל מקרה כבר ממליצה על סדין של מיטת תינוק וזהו הרי הרבה אם זה קצת גדול מידי אז מכניסים את הבד המיותר מתחת למזרן.
כמו כן בגלל פליטות ותאונות קקיפלצת שקורות בגילאים האלה אני הייתי מכינה מראש גם סדין ספייר.
&nbsp
לגבי בקבוקים - הייתי שואלת את הגן מה הם אומרים בנידון, לא הייתי מוכנה בשום אופן שיאכילו אותו מבקבוק של הגן אבל בודקת אם יש שם ניקיון טוב לבקבוקים ודרך לעשות סטריליזציה במידה ולא הייתי מביאה בקבוקים כמספר הארוחות ואחד ספייר.
בכל מקרה יש לגנים שונים העדפות שונות ולכן חושבת שמאוד רצוי לשאול את הגן, בנוסף בגלל שמדובר בחלב שאוב לבדוק איך מוודאים שלא מתבלבלים במידה ויש עוד אמהות ששולחות חלב שאוב.
&nbsp
לגבי משטח החתלה רב פעמי, בטוחה שיש לא מעט אופציות כאלה אני אנסה לחפש אצלי אם אני זוכרת איפה המשטח החתלה שבא עם התיק של מיננה ואם אמצא אתן לך אותו.
&nbsp

אושר מ

New member
תודה

אנחנו אמוריםצ לקבל רשימה מהגן אבל היא עוד לא הגיעה.

לגבי סדינים יש לי, אני רק לא הייתי בטוחה אם העריסות פלסטיק אותו גודל.

בקבוקים הכוונה שלי האם להביא חלב שאוב בבקבוקים שלנו או להביא שקיות ולהשאיר בקבוקים שלנו שם. מן הסתם אני כותבת שם על החלב השאוב בין אם זה בשקית או בקבוק. אבל באמת אבדוק מה עושות שאר האמהות ואולי אבדל עצמי מהן.

המשטחיעם החד פעמיים הם גדולים יחסית, ונראה לי שזה מה שהן רוצות. לא חשבתי על משטח של תיק האמת שזה יכול לעבוד למרות שקצת צר. אשאל אותן. אני פשוט קצת נגד משטחים חד פעמיים.

תלוי בגן..

אצלנו למשל לא ביקשו כלום חוץ מסדין, שני בקבוקים, שני מוצצים, בגדים להחלפה וטיטולים. זה אומר שמשתמשים במשטח החתלה אחיד לכל באי הגן, וגם הלול והעריסה הם של הגן.
נראה לי שלא כדאי לבנות על סטריליזציה בגן. תקחי את הבקבוקים ותנקי אותם בעצמך..

אגב בקשות מיוחדות- אנחנו הבאנו צמר גפן וכלי כדי שינקו קקי עם מים ולא עם מגבון לח. היה לנו די ברור שגם אם הם יעשו את זה בהתחלה זה יפסק- וכך קרה. אז עדיף כמה שניתן לצמצם דרישות חריגות.

למעלה