ציוד חדש!

ממריאים

New member
ציוד חדש!

אדם פרטי מוכר ציוד חדש חדש באריזה עם אחריות: טיסנים מקלטים מערכות רדיו מטענים בטריות מכוניות\דלק\שלט דאונים פרופלורים סרבואים מכל הסוגים מסוקים חשמליים דגמי טיסנים חשמליים מנועים בקיצור כל מה שטיסנאי צריך! לפרטים, לבקש בנושא הטיסנים: 054-783332

שי תפסיק להעליב את האנטליגנציה שלנו

אתה מתנהג כמו מרבית הסוחרים בענף, מישהו חדש מנסה את מזלו ואתם הסוחרים מיד מנסים להכניס לו מקלות בגלגלים, מעניין למה? זה ענף של גנסטרים בחיי אתה מפחד שאנחנו נימצא דרך לקצץ במתח הרווחים המופרז שלכם ולקנות ציוד בזול? ונילמד כמה דפקו אותנו עד היום אז אל תידאג כולנו מכירים את האתר של טאוור הוביז ועשים בו שימוש עד כמה שאפשר.. תחביב הטיסנאות ניפלא אבל מרבית הסוחרים הם סוחרעים או חרא בשפת העם.. מה איכפת לך אם הוא מוכר עם או בלי חשבוניות? תגיד? אתה אל תיקנה או שבטח תרוץ למלשינון של מע"מ ומס הכנסה להלשין? מה קפצת עליו פתאום? ואל תנסה אפילו להגיד שלהגן עלינו הקליאנטים אנחנו ממש לא פריירים ולא צריכים את העזרה שלך.. תודה רבה ויום טוב

אם זה לא ברור -בשביל להסיר תספקות

אז אין לי מושג ירוק מי זה ממראים ואין לי כוונות לקנות אצלו ציוד לטיסנים או בכלל בזמן הקרוב חוץ מדלק ופלגים אני לא חושב שאני צריך משו למעט אם חס וכרפס הבננה שלי תקריש

אני אומר

שבסכהכל מי שרוצה לימכור ציוד שיהיה לו ליבריאות אבל סוחרים בארצינו משלמים מיסים גבוהים ואם אתה חושב שסוחר הוא גנב אני מציע לך לנסות בחוויה המרנינה שניקראת מכס ישראל מעמ ומס הכנסה אחר כך נדבר שוב אבל! אם מישהוא חושב שהוא יכל לעבור את כל זה וליהיות אטרקטיבי במחיר הוא באמת סוחר . אם אתה באמת חושב שאת המחירים הגבוהים הסוחרים המציאו אתה באמת עוד ילד בקיצור התחרות צריכה ליהיות שווה לפחות בין הסוחרים ואים יש פו סוחר שלא מסכים איתי שיקום. לייבא בצורה פיראטית ולימכור בשחור גם אני יכול אבל א. זה לא הוגן ב.מישהוא בסוף יוריד אותך! בברכה שי חשמל באויר

בכל הנוגע לכיס שלי אני מחליט

אל תהייה אביר על חשבוני ואני יכול להיות סבא של אבא שלך וכשאני אומר שבמשך שנים שחטו פה תאנשים אני יודע מה אני אומר.. אתה אל תיבא בשחור כי אתה כזה קדוש בסדר לא ניקנה אצלך במכירים המופרזים שלך אאבל אל תפריע.. החנויות בחול לא מפסידות כסף במכירים שלהם יש כבר רווח סביר וגם שם משלמים מע"מ כזה או אחר אז תעשה לי טובה ואל תתיפייף ותתחיל לבכות ולילל שאתה רוצה פר פייט.. ממתי החיים פר פייט? ואני ילד

hifly

New member
כל השירשור הזה מיותר

כי אותו אחד בשם "ממריאים" אפילו לא מגיב לשאלות שלכם אז כניראה זה גם לא רציני,אחרת הוא היה עונה לכם. אמיר

גם אני נולדתי פה

ומאותו יום שהיתחלתי ליסחור בטיסנאות וכמוון שקודם ניגבתי את החלב מהשפתים ,אניבוחר בפיר פיט אז נכון שבישבילך זה טוב ,אבל בדיוק כמוך יש עוד אנשים בעולם כמוני למשל שלי זה מפריע והדרך שלי אליך כלקוח היא ישרה ולא שחורהץ ואם כבר מדברים על ילדים אז למדתי ממכם הגדולים שמי שקונה בזול משלם ב... יופי

OSJC

New member
אני דווקא לא הייתי מתרגש מדי

לכל אותם סוחרי הטיסנים אם אתם רק סוחרים בטיסנים, הרי שראויה לכם תחרות גם אם לפעמים לא כ"כ נראה לכם הוגנת. אבל אם אתם מוכרים טיסנים כבעלי חנויות לטיסנאים נא הסירו דאגה מלבכם, כי מי שמוכר ציוד ואינו יכול לתת שירות ואחריות, בסופו של תהליך לא יחזיק מעמד ומעמדם של בעלי החנויות הרציניים יתחזק. הרבה נשמות טובות, משתלחים בגיא משלט רחוק, אז מה, המחירים שלו יקרים, אבל חברים השירות שלו, כמעט תמיד מצויין. כמה השתלחו ביצרני הדלק למינהם בארץ, אבל הם מייצרים ועושים לטבת הענף. אבי מטיסן מודיעין, משתדל ומביא לארץ דלק איכותי, נכון יקר יותר, ובקיצור חברים הבה נרגע ולא ננסה להפיל או להפליל איש את רעהו, כי לכל אחד הכתם השחור שלו. שאו ברכה והמשיכו לעשות עופר

למעלה