ציוד וכפפות סקי

Yar08

New member
ציוד וכפפות סקי

אהלן, אני גולש סנובורד זו השנה השניה, ומחפש לקנות ציוד טוב ואיכותי.
1. ישנם כפפות עם אחיזה ששומרת על פרק היד שלא ישבר, אני לא מכיר את החברות והדגמים, אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מעולה.
2. חושב לקנות מכנסי סנובורד decathlon דגם wedze, לאחר ששנה שעברה לוויתי אותם ממכר והם היו נהדרות! אם תוכלו לחוות דעה ולייעץ אשמח.
תודה מראש :)

2 איזי

New member
יש לי אותם והם מעולים

וצריך להיזהר ממוצרים דומים וזולים כי יש דבר כזה זול מידי... חבר קנה באחת החנויות ארץ מגן זול והוא פשוט נשבר באחת הנפילות!

מדהים ......מגן זהה עולה בארץ 100 שח אבל

תמיד כייף להגיד "קניתי בחול "--קח

http://www.offpiste.co.il/product/Wristgard

זה מגן כ. יד נפוץ מאד שפשוט כל חברה שמה עליו את הלוגו שלה -לטעמי זהו הפתרון הכי מוצלח למי שמחפש כפפה רגילה ומיגון {המגן נכנס לכפפה}נוחה ולא כפפות "פועלי בניין" מגושמות שגם עולות פי 2.

Dani174

New member
לא מדהים ולא נעליים

לא ראיתי אופציה של הזמנת משלוח אצלך באתר,
ככה שאם מסתכלים על כמה באמת יעלה לי העניין צריך להוסיף כמובן את הדלק והזמן של להגיע אלייך לחנות, מה שיגיע לאיזור ה50 שקלים, וזה במקרה והזמן שלי לא שווה הרבה. לעומת הזמנה באיביי, שלא תצריך ממני שום דבר פרט ללרדת לסניף הדואר שמתחת לבית ולאסוף את החבילה כשהיא תגיע. אל תשכח גם שמראש ישנו הפרש של 15% במחיר לטובת ההזמנה דרך האינטרנט.
אני מבין את מטרתך ומשער שאתה עושה עבודת קודש למען ציבור הגולשים בישראל (לא יודע בוודאות, עדיין לא יצא לי לקנות אצלך (ייצא נורא בקרוב)) אבל לא צריך להגזים.

חבר-המישלוח בארץ הוא חינם .......

עד 3 קג או חבילה ארוכה במיוחד כמו בורד או תיק..ואם אתה גר רחוק תוריד בבקשה 10% מהמחיר-מה שקרוי אצלנו-"הנחת לקוח צפוני/דרומי"...

HelloweeN

New member
מיגון לשורש כף היד זאת אולי הקניה החכמה

ביותר שגולש יכול לעשות (השקעה בכפפות של LEVEL, במילים אחרות).
ושאף אחד לא יקשקש לך אחרת על "סגנונות נפילה" או "איך אמורים ליפול" בשביל שתקנה כפפה אחרת.
אתה לעולם לא תדע איך תיפול, באיזה כיוון ובאיזו מהירות. אני יכול להעיד על עצמי, שאני בעל ניסיון גלישה של כמה מאות ימים על השלג וגם מדריך סנובורד מוסמך שעבד בפועל בסקי-סקולס בארה"ב וצברתי כ-350 שעות לימוד מסודרות, שאני לא גולש בלי כפפת מיגון. אני "יודע" איך ליפול, ועדין, קורה לא פעם, שאני דופק הפכה שאין לך מושג מה קורה איתך בשניות הללו שלא לדבר על שליטה של הנפילה. אדרבא כאשר מדובר בנפילה במהירות גבוהה. עד היום, כפפות מיגון מצילות לי מדי פעם את שורש כף היד, וזה בעיני חשוב כמעט כמו קסדה ואביזר שאני ממליץ מאוד מאוד מאוד מאוד לכל אחד להשקיע בו.
אגב, פגיעות ב-JOIBTS הן הפגיעות שדורשות הכי הרבה זמן החלמה. דפיקה משמעותית של פרק כף היד יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך ולתקופת שיקום שיכולה בקלות לקחת חצי שנה - שנה או אף יותר.
רצוי מאוד להגן על הידיים בעיני.
90% אגב מהפציעות שהתרחשו לתלמידים שלי היו קשורות ישירות לנפילות על פרק כף היד, וזאת למרות ש'תירגלנו' נפילות נכונות על יבש.

rendbend

New member
כשהתחלתי לגלוש רכשתי כפפות של LEVEL

שעלו לי 450 שקל עם מגן שורש כף היד, המגן שבפנים ממש לא נוח וגרם לי לכאבים בכריות כף היד, הוצאתי אותו וזרקתי החוצה.
לא שווה להשקיע בכפפות האלה.
את מגן שורש כף היד החיצוני רכשתי מאיביי, אך הוא הגיע עם כל החבילה של מגן ישבן ומגן ברכיים.
כל החבילה עלתה לי45$, גולש עם זה כבר שנתיים וחצי ולא מצטער לרגע.
(פתחתי ת'רד בנושא כאן בעבר בקשר לזה)

מגן שורש כף יד חיצוני, לא שווה להשקיע בזה מעבר ל-50 שקל, רובם אותו הדבר.

HelloweeN

New member
לא נתקלתי עדין במגן שבנוי בצורה

כ"כ מחושבת ונוחה כמו המגן של LEVEL. הייתה לי תקופה שהוצאתי אותו והכנסתי אותו לכפפה אחרת גם.
מגיני פלסטיק - יכולים להשבר במכה חזקה וזה שהם מתלבשים מעל הכפפה - זה מתכון לאי נוחות וודאית בעיני, אך שכל אחד יעשה מה שטוב לו, בהתאם לביטוח הרפואי ולרצונות שלו

Yar08

New member
חלופה זולה לכפפות level

מישהו מכיר חלופה אחרת שזולה יותר מכפפות level? שיש להם מגן יד פנימי? (לא מגני יד חיצוניים)

למעלה