ציוד הטסה

טל_18

New member
ציוד הטסה

כמה עולה ארגז הטסה חדש שיש לו את כל ה"מיכשור" משעבת דלק, מצית. וסטרטר כמה הוא עולה?

oeldar

New member
זה תלוי איפה קונים...

אני נאלצתי להיפרד מ 950 ש"ח בשביל ארגז הטסה + ציוד בסיסי

hifly

New member
......wow.......

דוגמה קטנה-אני מעולם לא השתמשתי בארגזי העץ שניקנים במיוחד לטיסנים,במחיר של 140 שח פחות או יותר. אני קונה ארגז כלים מפלסטיק של כתר,או ZAG,או תוצרת טובה אחרת בחנויות כלים וכו.הארגזים האלו מצוידים במגש עליון ,תאים וכו.ובאחת הפינות אני חותך חלון,ומרכיב את הפוואר פנל, ויש מקום להכל.הארגזים האלו מחזיקים במצב טוב בין 3-5 שנים והם עולים בין 45-60 שח,תלוי באיכות ובגודל.ואין צורך להרכיב אותם כמו ארגזי העץ הכבדים. שאר האביזרים באמת תלוי איפה אתה קונה,בארץ,או בחו"ל. לא מזמן קניתי סטרטר למנועים עד 1.80(HI TORK ) במחיר של 30 דולר בארצות הברית. בארץ הוא עולה מעל 400 שח. וכו וכו. אמיר

משאבת דלק

אני מסכים אם אמיר ב-100% ורציתי גם להוסיף שלגבי משאבת דלק ,כדי לך לקנות משאבה של וינקרים של מכוניות (באוטו דיפו היא עולה 40-50ש"ח). יש לי משאבה כזו כבר 3 שנים והיא לא התקלקלה לי אפילו פעם אחת לעומת מטיסים אחרים שקנו בסכום כפול או משולש משאבת דלק של טיסנים. בברכה אסף מצליח

hifly

New member
נכון מאד גם אני משתמש במשאבת..

וישרים(בצבע כתום למי שמכיר) שעולה 50 שח ומחזיקה מספר שנים ללא בעיות. מומלץ ביותר.

טל_18

New member
משעבת ווישרים

אך ואיפה אני יכול לקנות את המשעבה של הווישרים ושאני קונה זה מוכן רק להרכיב על הארגז וזהו?

טל_18

New member
אמיר

בגליל אין כזה חנות או מוסך בשם זה במוסך רגיל אני יכול למצוא? והמצית אך היא מתחברת לארגז?

hifly

New member
לטל 18

אין לי מושג איפה יש חנויות כאלו בגליל,אולי יש אצלכם באזור מוסך שמוכר גם אביזרים,תנסה אצלו. לא הבנתי מה עם המצית....האם אתה מתכוון לחבר את הפוואר פנל לשקע המצית?? לא כדאי ,כי הפיוז לא בטוח שיעמוד בעומס,אבל זאת לא בעיה,הבעיה הגדולה היא שהחוט שיחבר בין המצית לארגז יהיה לפחות באורך של 3 מטר וזה יהווה התנגדות גדולה למתח הזורם בחוט,והסטרטר שלך יפעל מאד חלש. עדיף לחבר חוטים עבים לפחות 3"קוואדרט" לכניסת הפוואר פנל ועד המצבר של האוטו,עם חיבורי תנין.

leef

New member
פוואר פאנל משולב

משאבת דלק , מחבר טעינה לבוסטר יציאה לפלג , לסטרטר , מד אמפר לפלג , פוטנציומטר , וכל זה ביחידה אחת ובמחיר של 270 ש"ח כולל מע"מ להשיג בתחביב צפוני .

טל_18

New member
אריה...

לא תפסיק להציק לי? אני יחשוב על לבקר אותך ב1 באפריל מתן

leef

New member
אם כך לא אפסיק להציק לך

לא לשכוח להביא דגמים או מסוק

Matan G

New member
אנשים.. אני לא מבין אתכם..

ממתי קונים ציוד הטסה חדש? - זה עולה הרבה כסף וזה לא מצדיק את זה.. הפתרון: י-ד ש-נ-י-ה היתרונות: מחיר נוח הכל בא מוכן, לא צריך לקדוח ולחבר את הפאנל והמצבר ושאר הירקות. שלא כמו בטיסן, זה לא משנה אם קנית ציוד בן שנה או בן עשרים שנה, כל עוד זה עובד והמחיר זול, כדאי לקנות ואת הכסף שנשאר לשים בצד בשביל תיקונים לטיסן,טיסן חדש או סתם ביזבוזים.. בברכה, מתן .ג.

טל_18

New member
אריה בקשר לפוואר פנאל

ב1 באפריל אני יוכל לבוא לחנות ולקנות את זה? תוכל לעזור לי להרכיב את זה על הארגז?

למעלה