ציוד בלונדון

just a guy11

New member
ציוד בלונדון

אני נוסע ללונדון עוד חודש ורוצה לחזור עם דברים שימושיים לצניחה- איפה אפשר למצוא חליפות טובות? כשאני בוחר חליפה, מה עליי לבדוק בה ולפי מה להחליט מה טוב ומה לא טוב? (חוץ מהנוחות כמובן). האם יש חנויות שמוכרות כפפות במיוחד לצניחה ולא כפפות רגילות שמתפשרים ואומרים "טוב נו, זה גם יכול להתאים"? ואחרונה חביבה- הקסדה. משתלם למהר ולנצל את ההזדמנות שאני בחו"ל בשביל לחסוך בכסף ולקנות , או שבארץ אין הרבה הבדל ויש את אותו המבחר שבטח יש בלונדון? תודה

just a guy11

New member
אוקיי

אבל יש שם מגוון רחב יותר של ציוד ששווה לשלם עליו יותר? אם יש לך תשובות לשאלות הראשונות , תגידי לי בבקשה

maybemor

New member
(היעדר) ציוד בלונדון

היי גיא, בלונדון יש בדיוק כלום ואם ממש ממש תחפש אולי תמצא גם שום דבר. בגדול בלונדון עצמה אין חנויות או DZ's קרובים וארבע שנים ייאשו אותי מלחפש, והפנו אותי לאינטרנט ולהזיז את התחת . SIBSON הוא ה DZ האזרחי הגדול ביותר בבריטניה ונמצא כשעה ורבע צפונית לבירה (על כביש ה A1) וחשוב מכך - החנות שבו יכולה להזמין הכל ובזול אבל כן תצטרך לדבר איתם קודם. אין הכל בסטוקים ובטח שלא חליפות. לידיעה - סדריק מ MATTER SUITS מאוד אוהב לעבוד עם אנגליה אבל הוא יקר טילים ובנוסף - מה רע בג'רי סוויט? גם נגיש כמו גניש, גם כלכלי וגם באחריות שישב בול -) Netheravon הוא ה DZ הצבאי הכי גדול בכל מדינת החזרזירים (HOME DZ של TAFF למי שמכיר) ונמצא בנהיגה פלוס מינוס שעתיים מערבית ללונדון, אבל תברר מתי הבוגי הבא של DZ.COM באתר כי באירועים שלהם הציוד זה הסיבה למה להגיע.. גם ככה כולם על הבטן :) ולגבי קסדה, החברה הבריטית הידועה ביותר ושמוכרת הכי הרבה ב UK היא 2KC דבר איתם. הקסדה שלהם (קארבון פייבר) צילה לי את החיים לפחות פעם אחת. ערב טוב גיא, דודי מ.

maybemor

New member
אין קרקע

שיכולה על לסת מרוקאית

just a guy11

New member
תודה רבה

בוגי לא מעניין אותי כרגע כי גם ככה אני לא יכול לצנוח בחו"ל עדיין. על החליפה החלטתי לוותר בינתיים אבל בקשר לקסדות- החנות שלהם קרובה ללונדון? אפשר להגיע ולקנות על המקום? כלומר , לא צריך להזמין שום דבר מראש?

זמן המתנה של כ 3 שבועות לקסדות

צור קשר טלפוני עם החברה, פרטים באתר שלהם הם לא מחזיקים קסדות במלאי אבל אולי אם תצליח לשכנע אותם שאתה עובר ואוסף הם יכינו לך מראש לכשתגיע. בהצלחה

maybemor

New member
תתקשר ל Alison Bowen

לא קרובים ללונדון (Buckingham) אבל משלוח לוקח יום אז דבר עם אלי ב: 00-44-12808-23-796 תמסור ד"ש אז אולי תזכה גם באיזו הנחה קטנה
דודי מ.

למעלה