ציוד בהונגריה

ציוד בהונגריה

ההורים טסים ובא לי על קסדה חדשה. אם זול שם, איפה אפשר למצוא חנויות?

Shredingerscat

New member
קסדות בארץ לא עד כדי כך יקרות

וחייבים למדוד קסדה לפני שקונים. אין כמעט מיסוי על קסדות בארץ אז לא ממש שווה את ההשקע, למעט אם מדדתה את אותו דגם בארץ ואז מצאתה איזה סייל מטורף.

Ducati999

New member
שרדינגר, חתולי היקר...

אתה טועה בגדול: בארה"ב תקנה קסדות ושאר ציוד בכ-60% ממחירם בארץ. זאת עובדה שאתה יכול לראות אצלי עם קבלות. מכס, תאוות בצע, תאוות בשרים, לא ממש משנה מה הסיבה: את המחיר הסופי אתה משלם. (אגב, אתה גם כותב שרדינגר בשבע שגיאות. האם זו גישה הוליסטית, לטעות כדרך חיים?)

Shredingerscat

New member
הוא לא שאל על ארה"ב

וגם שם המחירים רחוקים מאוד ממה שאתה מתאר (לגבי קסדות). אל תביא דוגמאות של כל מיני סיילים, אלא מחיר מחירון. נכון שתמיד תמצא סייל מטורף של 50 $ לאראי או משהוא כזה, ואם אתה נמצא באותה מדינה שבא מתקיים הסייל בזמן שהוא מתקיים וישלהם עדיין את המידה שלך כמובן שהרווחתה, אבל אם אתה קונה קסדה בלי למדוד רק בגלל שהיא זולה, או מדדתה בארץ ואתה בטוח שהמידה זהה, אתה טועה ובגדול. ספציפית לגבי קסדות. לגבי כל שאר הציוד, אפשר בהחלט למצא שם דילים דרך האינטרנט שיצדיקו את עלות המשלוח. אבל זה לא פשוט, הרבה מהם לא שולחים מחוץ לארה"ב ויש בעיה של אחריות (תשלח בחזרה תשלם שוב משלוח וכו').

Vaderom

New member
וזה עדיין משתלם יחסית למחיר בארץ..

במיוחד עכשיו, כשיש את EBAY.

Ducati999

New member
רוצה לראות קבלות? למה סתם לברבר?

אתה צודק 100% שאסור לקנות קסדה בלי לשים אותה על הראש ברגע הרכישה. אתה טועה לגמרי לגבי המחיר. בלי סיילים.

Shredingerscat

New member
הייתי קניתי בדקתי

לא כזאת אטרקציה. תביא את הקבלות ותראה איך אני מוצא את אותה קסדה בארץ בלא יותר מ20% הבדל. שלא מצדיקים את המאמץ. ראיתי כל מיני מבצעים, יש לי מי שיביא לי את הקסדה בלי עלות משלוח, ועדיין לא משתלם. בהתחלה התלהבתי כמוך ואז גיליתי שהמחירים בארץ מאוד גמישים אם לוחצים קצת, ולפתע כל הקומבינה לא ממש משתלמת, מעיל דינזה ב 99$ ויש רק מידות גדולות? קניתי! אבל זה סייל וללחוץ על יבואן דיינזה (מטרו) בארץ עד מחיר כזה אין סיכוי. אבל בקסדות מכל הבדיקות שלי עד היום, אם משתלם יש חוסר ודאות בהתאמה, והתשובות של המוכרים מעורפלות מידי לנושא קריטי כל כך,השם של הדגם קצת שונה, המוכר לא ממש מוכר (באי ביי, ואפילו לא מופיע בדפי זהב שלהם) בקיצור בכל מקרה לא בהונגריה. אולי עברו הרבה שטויות באי ביי מאז שנה שעברה והיום אפשר לקנות שם קסדות מיצרנים שנמכרים בארץ בבדיוק אותן מידות ואפילו יתנו לך לשלם רק אחרי שמדדת. אם כן אז אולי באמת אני חי בסרט. אהה ואת הטריק של "תרשמו לי בקבלה 50$ כדי שאני אשלם פחות מע"מ במכס" לא אתה המצאתה.

Ducati999

New member
אוקיי, אני מרים את הכפפה

תקבל "הצעת מחיר" כשאגיע הביתה

Ducati999

New member
$646 על הקסדה

Arai RX-7 Coursair עם צביעה (שמייקרת בכ-100$). ראה תמונה.

baliliVboten

New member
אז ככה

תלוי מה אתה רוצה לקנות. קסדות כמו אראי ושואי עולות יופי יופי. לא יודע כמה הן עולות בארץ אבל לפני שבוע קניתי בהונגריה אראי חדשה 520 יורו. קסדות של agv עולות סביב ה 200 יורו. bieffe קניתי ב120 יורו. לגבי חנויות: רובע 13, lehel ut 1 רובע 13, tuyer utca חנות שנקראת motor oazis קסדות של אראי ו bieffe רובע 3 אחרי גשר ארפד יש חנות שנקראת shox ויש להם אחלה ציוד ומחירים רובע 8, ulloi ut 86 עוד חנות קסדה בהונגרית = שישה (shisha) עוד משהו?

C O L T

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo72.gif טובורג. בא בחביות ../images/Emo3.gif

tygger

New member
יקר תלוי ביחס למה.

אם הקסדה היא אראי קורסאייר, אז זה ממש לא יקר.

Pumi

New member
תלוי בקסדה

אם זאת קסדה שעולה בארץ 4000+, אז למה יקר מאוד?

rech

New member
ובאיטליה,אפשר למצוא כפפות בזול?

עור,לקיץ , ממוגנות

למעלה