ציוד.. בבהבההבהה

genghis

New member
ציוד.. בבהבההבהה

אהלן, ובכן, בקרוב יצא הטיול המפואר שלי לארה"ב. הטיול יכלול מספר טיסות במזרח ואת המערב אחצה ברכב שכור כחודש לערך כולל הפארקים.. והחוף. אני מתכנן לקחת הממ...בערך כלום (להוציא שני ג'ינסים, נעלי הליכה לא טיולים אלא ספורטיביות, מגבת, לבנים, אוהל/מזרן, גזייה ו... זהו בערך) האם למישהו יש עוד איזה רעיון? משהו ששכחתי? צורך קיומי? איתי. לפני ההתנפלות נא לזכור כי מדובר בארה"ב, לא יכללו טראקים ארוכים באופן קיצוני, יהיה רכב, תהיה תנועה ארוכה ומפרכת (טיסות ושטויות..), כך שבמעט הזה יתבקש גם להסחב...

אמנון כ

New member
פארקים בארה"ב

באמת כדאי לקחת כמה שפחות. תמיד אפשר לקנות שם מה שרוצים (וסביר שגם יותר בזול). סתם כי הזכרת טיול פארקים בארה"ב - תסתכל באתר שלי, יש שם תמונות מפארק גליישר המדהים (תמונות מפארקים אחרים יעלו בקרוב) ובתחתית המאמר יש לינק לכתבה שכתבתי בעבר אודות ארה"ב האחרת שם יש פירוט לגבי מסלול טיול תרמילאים שאני עשיתי שם. בהצלחה!

kogawa

New member
לא הבנתי

מה עושים ברשימה אוהלך מזרון וגזיה - ממש מיותר לטיול כמו שלך. אגב, שכחת את המרכיב שלא תצא מהבית בילעדיו - כרטיס האשראי, ותרמיל 75 ליטר עבור הכסף שתצטרך לטיול הזה.

maz

New member
למה מיותר?

אם הוא ירצה לישון בקמפינג כדאי שיהיה לו אוהל ומזרון וגם גזיה זה נחמד. אם זה המצב - כדאי לא לשכוח גם שק"ש. כמובן שאת הכל אפשר לקנות גם שם. אם באמת תישן בקמפינג ויהיה לך רכב, סביר להניח שגם תקנה לעצמך עצים לאש לחימום. אפשר גם לבשל על האש הזאת (אם כי יותר נוח על גזיה/בנזיניה). אפשר לקנות כאן או שם סירים לבישול וכלי אוכל.

genghis

New member
הממ..

זה בסדר. העלויות יפתיעו אותך לטובה.. וחוץ מזה בטיולים נוסעים לאן שמעוניינים ורק אז לאן שזול.. חיים פעם אחת..! ואגב, לטייל מעל שלושה ארבעה חודשים לא נראה קצת יומרני? ללא קשר ליעד - טיול כמו שאני רואה אותו צריך להיות מעניין ומסקרן ועם איזשהו עומס מינימלי של גירויים.. זמן כה רב בסוג כזה טיול הוא מאד מעייף.... חופים בזול לא חסר לי.. איתי

maz

New member
יומרני? לא יודעת. בעיני זה כיף גדול

4 טיולים של חודש לא שקולים לטיול אחד של 4 חודשים. תחושת הניתוק, ההתיחסות השונה לזמן, האפשרות להיות פחות מתוכנן. אבל כל אחד ומה שמתאים לו. מבחינת יעד הטיול - אמנם צריך הרבה מצלצלין כדי לטייל 4 חודשים בארה"ב בהשוואה למדינות עולם שלישי ולכן זה מעיק מידי על הכיס של רבים מאיתנו. אבל זה אחלה יעד. שאלה קטנה ל genghis : אם לצטט את יחזקאל - למה באנגלית?

genghis

New member
......

4 חודשים לעומת ארבע טיולים זה נהדר. כוונתי הייתה שזה נורא אם במקום 4 חודשים באמריקה נוסעים ל8 חודשים להודו מהסיבות הלא נכונות מקווה שדברי הובנו... יחזקאל באנגלית? אחרי שהדבר נכתב בספר יחזקאל.. הוא צוטט בסרט מאד מאד מפורסם.. משאיר את זה לניחושכם - לא מסובך במיוחד.. :) איתי

jeshu

New member
כן לקחת מכנס מתאים להליכה בטבע ג'נס לא מתאים לזה. ץעודת סטודנט אם אתה זכאי לה.

jeshu

New member
דגמ"ח קצת יותר טוב משהו קל,חזק,שמתיבש מהר ויש בו מעט שפשוף עם איברי הגוף.

ציוד

היי, לא יודע בדיוק באיזו תקופה של השנה אתה נוסע ובאיזה פארקים תהיה, אבל מנסיוני כדאי לקחת ביגוד חם - במיוחד לפארקים שנמצאים בהרים. אני טיילתי בסביבות ספטמבר ובלילות בפארקים הגבוהים קפא לי התחת בלשון המעטה - ישנתי באוהל כמובן. ביגוד חם - פליז,כפפות,כובע צמר - לא משהו קיצוני. טיפ נוסף - אם אתה עושה קמפינג, ואני מניח שתעשה קמפינג - תקנה שם גרזן קטן. אתה תהיה חייב אותו תאמין לי. גם אם איפה שתישן יהיו עצים למכירה, בשל הלחות הם לא יבערו וחובה לבקע אותם בעזרת גרזן. בטיול שלי היו אנשים מקומיים טובים שלימדו אותי לחטוב בולי עץ ואפילו השאילו לי את הגרזן שלהם - בהחלט חוייה מעניינת. כמו כן אני ממליץ לך לקנות שם מנורת גז, כי עם פנס די קשה ולא נוח להסתדר בקמפינג באמצע לילה חשוך. ציוד קמפינג זה לא בעיה למצוא שם במקרה הצורך - בכל סניף של WALLMART יש מחלקת קמפינג ענקית.

genghis

New member
אני טס...

עוד פחות מחודש כך שאני לא כלכך בטוח שכל ההמלצות שלך רלוונטית לי אבל תודה בכל זאת הזכרת את הדבר הכי חשוב שכולם שוכחים - תמיד אפשר לקנות שם. איתי.

למעלה