מתנדב לעזור לאות נקמה
קסטל יקירי, ברח ומהר. בתור קופי לשעבר בציבלין (ולא אורן ציבלין), העבודה שם מזעזעת, הניצול מכפיר, יחסי האנוש שם על הפנים, ועל התזמורת מנצח אורן, ילד נצחי, אבל מהפן הממש אינפנטילי ולא הבוגר בעניין, שקשה להנהל איתו יחסי עבודה/אנוש. אני אישית קיבלתי שם שכר נאה כי באתי לשם עם נסיון. שמעתי על הקופי הקודם לי שנוצל ממש בסביבות ה-2000 ש"ח. אורן תופס תחת על כל דבר טוב שאתה עושה ומשנה לך הכל כמעט, עד שלא הבנתי מהו צריך אותי שם בכלל. חלק מהעבודה שם זה לאתרים ממש לתינוקות כמו "אלפי", והעבודה הזו ממש לא מתאימה לקופי מוכשר באמת. אתה תשתגע שם. מצד אחד יכולים לדבר איתך על פרוייקטים עתידיים ונתנים לך הרגשה טובה שאתה יעיל ונצרך. מצד שני מפטרים אותך יום אחד, ע"י הודעה מהסופרוויזר ולא ע"י אורן עצמו. אחרי כמה זמן פיטרו גם את המעצבת המאוד מוכשרת שלהם, שבגלל יחסי כוחות בינה לתקציבאית הפלצנית שם, כנראה הפסידה המעצבת בלי שום הסבר, וזה למרות שהיא קרעה שם תתחת ועשתה המון עובות טובות. בדכ אורן מחזיק קופי אחד בלבד. אין הרבה מה לעשות במשרד. לרב הקופי הוא סנג'ר. אישית יצא לי לעשות שם 3 פרומואים לסרטי ילדים שהופיעו בערוץ 2. חוץ מזה... אין ככ מה להכניס לתיק העבודות. לא אומר מתי עבדתי שם וכדו' כדי למנוע את זהותי, אבל אומר שזה היה ממזמן יחסית, ולא יודע מה קורה שם כיום ומי נמצא. אבל קשה לי להאמין שרגולציית אורן ציבלין השתנת. אגב, לכשיפטרו אותך, תגיד לי אם הטענה היתה "יש לך ראש שיווקי ולא פרסומי". הבנתי מגורם אחר בענף שזו טענה חוזרת אצל אורן. מוזר אגב, לאור העבודה שהעבודה שלי היתה נטו פסומית ולרב לטעמו של אורן. בהצלחה.