ציבור החגבים שלום.

אביקאט

New member
ציבור החגבים שלום.

ברצוני לומר לכם מספר דברים. כנראה מס´ רוכבי שטח או אנשים המקורבים לשטח קיבלו קצה קצהו של רושם שאני לא מעריך אתכם/מכבד/אוהב/סובל או כל תואר אחר. דבריי מבוססים על תגובות שקיבלתי בצורה פרטית ולא ע"ג הפורום. זה כמובן שגוי. אני חושב שאתם חבורה מאוד מגובשת ומאוד פורה בתחום, על כך אין מילים. יש לי מס´ חברים קרובים, שלא קשורים לפורום או לפעילות העמותה שהם פשוט אנשים מדהימים והקשר שלי איתם הוא מצויין. מעולם לא הכללתי אוכלוסיה שלמה והטלתי בהם דופי או דיבה, ההפך הוא הנכון, אני תמיד מקפיד לומר שיש יוצאים מהכלל בכל כלל. צר לי על כל הסיכסוך המיותר שנערך ביני לבין קולרגול לעיניי כל. זה לא היה צריך בכלל להגיע לרמה כ"כ נמוכה ואני מאשים רק את עצמי על כך שהרשתי לעצמי לאבד רסן ולנהוג באופן שאינו מתאים לי. ההפגנה נערכה, המרוץ הסתיים. דברים רבים נסגרו איתם, ורק רציתי לומר לכם שוב - תמשיכו בדרכם, היו זהירים, היו קשובים והעיקר - חזקו ואימצו את אותם מיני מעט אשר לוקחים על עצמם מעמסה רבה ומנסים להנהיג קדימה את התחום המוטורי בישראל על גוניו, אשר כידוע מדשדש לו עמוק עמוק בתוך ביצה של אמפטיה וחוסר עזרה מצד המדינה והחברה באופן כללי - פשוט הרוב לא מבינים אותנו ולכן משתדלים לרפות את ידינו ופועלנו. ובכלל, אני מאחל לכולנו שנזכה לראות ספורט מוטרי מכל סוג, שטח, כביש, מכוניות ועוד במדינת ישראל הקטנה והחבולה, במהרה בימינו אנו, אמן. אני מקווה שדברי הגיעו לאזניים קשובות ושהמסר שלי עבר. תודה.

TShavit

New member
../images/Emo45.gifמלים כדרבנות

ומוטב מאוחר מאשר אף פעם. יפה דיברת. טל

תשמע טוב טוב למה שיש לי להגיד לך

בתחילה חשבתי לשלוח לך הודעת התפייסות רישמית ואז דיפדפתי בהודעות שלך אתמול בפורום אופנועים וראיתי את הודעתך שמע אני חושב שהנך טיפוס פרובוקטור שמקומו אינו בין שורותינו זאת דעתי ושום הודעת פיוס לא תרגיע אותי כעת אתה מאלו שעושים משהו למטרת רווח אני משוכנע בכך אתה מאלו שרודפים אחרי פירסום ותהילה אתה מאלו שיורידו אותנו שאולה אני ממך מתנער לעד אין לי ולא יהיה לי דין ודברים איתך לא אגיב להודעותיך מבחינתי אתה מחוק קולרגול

Miss Mor

New member
דיייייייי קולרגול! ../images/Emo123.gif

אתה עובר את הגבול! תתחילו כולכם להירגע! זה כבר תת רמה, אז תרגיעו.

stivenz

New member
../images/Emo45.gif יפה אמרת. וגם

מתנצל אני על דברי אם פגעו. מישהו היה צריך לשים לזה סוף.. למרות שיש דברים שאיני חוזר בי מהם אבל אשמור אותם לעצמי. סטיב

למעלה