צ'ט! עכשיו.!!11
W White TigeR New member 30/4/05 #2 בא לי פיצה עם גבינה וזיתים ../images/Emo99.gif ועם הקשה של הפיצה פריך כזה וטעים......... אבל פסח......:-\
בא לי פיצה עם גבינה וזיתים ../images/Emo99.gif ועם הקשה של הפיצה פריך כזה וטעים......... אבל פסח......:-\
S SomeTwo New member 1/5/05 #13 החג היה מזמן. לא זוכרת../images/Emo13.gif החמץ הראשון שהכנסתי לפה היה טיק-טק :O לא ידעתי שזה חמץ... ואכלתי את זה לפני שהיה מותר
החג היה מזמן. לא זוכרת../images/Emo13.gif החמץ הראשון שהכנסתי לפה היה טיק-טק :O לא ידעתי שזה חמץ... ואכלתי את זה לפני שהיה מותר
L LetGoYouSonOfABitcH New member 1/5/05 #15 עוד מעט פיצה../images/Emo99.gif../images/Emo78.gif והיה פסדר כזה.. ישנתי המון P:
ה השנייה מנצר האחמיות New member 1/5/05 #20 טח בירהP:|ג'ירפה| כל החג חיכיתי לזה:] ואז ירדתי למקום הראגיל של המימונה בשכונה ואכלתי איזה 200 מופלטות:| חח אני כ"כ אוהבת ת'חג הזההההההה ועוד מעט הולכים לבית שערים ואוכלים דברים מלאיםפ בחמץ |פיתה|
טח בירהP:|ג'ירפה| כל החג חיכיתי לזה:] ואז ירדתי למקום הראגיל של המימונה בשכונה ואכלתי איזה 200 מופלטות:| חח אני כ"כ אוהבת ת'חג הזההההההה ועוד מעט הולכים לבית שערים ואוכלים דברים מלאיםפ בחמץ |פיתה|